Sleek Blush – Flamingo

Een paar weken terug werd ik bij de Etos aangenaam verrast toen ik ineens voor een gloednieuw schap met make up van Sleek bleek te staan. In Hilversum kon je (volgens mij) het merk Sleek nog niet kopen en nu dus bij de Etos in het dorp (wij Hilversummers zeggen nooit stad of centrum, Hilversum is een dorp 🙂 ).

IMG_2825      IMG_2826

Gelijk natuurlijk even mijn ogen uitgekeken maar me ingehouden en alleen deze mooie blush meegenomen (al staat een palette zeker ook op het lijstje). De kleur is lekker fel en inderdaad past de naam flamingo er goed bij.

Helemaal mijn type kleur dit. Ik houd wel van felle kleuren dus deze ging mee naar huis. De prijs van de blush was volgens mij iets meer dan EUR 5,- maar had het bonnetje al weggegooid, sorry.

IMG_2828      IMG_2831

Voorzichtigheid is wel geboden met deze blush want de pigmentatie is zeer goed te noemen en je wilt er natuurlijk niet als een clowntje bij lopen. Echt een heel klein ‘strijkje’ met je blushkwast dus in het product en dan goed vervagen op de wangen.

Ik vind hem echt prachtig en ben heel blij met deze blush. Die kan de komende maanden lekker mijn wangen kleuren tijdens al die prachtige dagen die we gaan krijgen, haha *wishful thinking*.

IMG_2835      IMG_2836

Sleek staat bekend om haar sterk gepigmenteerde producten en dat allemaal voor vriendelijke prijzen. Ik begreep dat er ook Sleek wordt verkocht bij sommige V&D’s maar dat was in Hilversum in elk geval niet zo. Blij dus dat ik nu weer een ‘nieuw’ merk kan toevoegen en daarvoor lekker bij de Etos dicht bij huis terecht kan.

Hebben jullie al producten van Sleek?

Annette

 

19 thoughts on “Sleek Blush – Flamingo

  1. Ik hoop dat ze in onze stad (ik vind het eigenlijk een groot dorp) ook Sleek bij de Etos gaan verkopen, dat zou super zijn. De blush heb je mooi opgebracht , de felroze kleur is mooi zacht geworden. Lekker zuinig product zo!.

    Like

  2. Sleek bij Etos??? Wauw, dat zou cool zijn. Als ik weer in ‘de stad’ ben zal ik eens checken bij ‘mijn’ Etos. Ik heb van Sleek de rose gold blush. Super mooi! De kleur die jij hebt is ook leuk! Ben tegenwoordig een beetje aan het experimenteren met het shapen met een bronzer en dan doen ik ook nog even nablenden met een grote poederkwast 🙂

    Like

  3. Ik heb ook Rose Gold en dat is inderdaad een aanrader. Heb laatst ook Sunrise gekocht. Mooie blushes. Mooie doosjes. Mooie prijsjes.

    Like

  4. Pingback: Sleek | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s