New in: Oorbellen

Lucardi Oorbellen

Een paar maanden terug had ik een leuk contact met Lucardi en mocht ik hun nieuwe – te lanceren – horloge (die met dat kwastje) aan jullie laten zien. Super leuk dus ook dat ze mij nogmaals hebben benaderd. Dit keer heb ik hele leuke oorbellen uitgekozen.

Lucardie sieraden

Ik ben qua sieraden behoorlijk ‘saai’ zou ik bijna willen zeggen en ik draag nagenoeg altijd dezelfde sieraden. De meeste hebben een emotionele waarde omdat ik ze heb gekregen of omdat ik ze heb gekozen met een speciale betekenis.

Horloges zijn daar de uitzondering op en die wissel ik dagelijks, al heb ik ook een paar hele mooie exemplaren die ook weer een emotionele waarde hebben. Bij Lucardi verkopen ze ook vele bekende merken zoals Festina of Seiko horloges.

Lucardi sieraden oorbellen

Deze oorbellen vond ik mooi door hun eenvoud. Ik heb op mijn 21ste heel heldhaftig een tweede gaatje laten ‘schieten’ en draag dus altijd twee paar oorbellen. Eigenlijk altijd een ‘diamanten’ knopje en een paar zilveren creolen. Dat is mijn standaard combinatie past overal bij, is tijdloos en ik vind het mooi staan.

Lucardi oorbellen Swarovski
Ik koos dan ook voor nieuwe zilveren oorknopjes met een Swarovski steen en besloot als tweede kleur voor zachtroze te gaan (niet te doen om deze kleur goed op de foto vast te leggen, sorry). Ik ging voor roze en ‘wit’ omdat ik de meeste kleding draag met dit soort kleuren. Nu kan ik de oorknopjes dus leuk combineren met elke outfit die ik kan bedenken en altijd goed voor de dag komen. Een een paar kleine creolen ook met een Swarovski steentje eraan. Tijdloos vind ik zelf en daar houd ik van.

Lucardi swarovski creolen
Om mijn beide polsen draag ik kleine armbandjes links twee armbandjes die ik voor mijn verjaardag kreeg van mijn ouders afgelopen jaar. Een met een klavertje vier en een met het infinity teken (toevallig ook van Lucardi) en om mijn rechterpols de twee zilveren armbandjes met de initialen van Timo en Isabelle die ik afgelopen kerst kocht. Ringen wissel ik ook wel regelmatig maar dan 1 a 2x per jaar ofzo. Ik houd van een beetje statement ring dus die mag best aanwezig zijn.

Lucardi oorbellen Swarovski
Jaren terug droeg ik eigenlijk alleen maar gouden sieraden maar dat is helemaal over. Ik heb er nog behoorlijk wat van in mijn sieradenkistje maar draag dit helemaal niet meer. Best zonde maar dit zijn ook emotionele stukken dus wegdoen of verkopen vind ik ook geen optie.

Lucardi oorbellen Swarovski
Kettingen draag ik al heel lang ook niet meer. Ik vind het niet prettig dragen en het irriteert me al snel. Als ik dan ook wel eens van die enorme statement pieces bij andere dames zie krijg ik al helemaal de kriebels. Ik krijg er een heel verstikkend gevoel van, geen idee hoe dat ooit is gekomen want ook ik droeg best vaak kettinkjes. Wel altijd ook dunne, subtiele met een mooi hangertje maar nee, nu helemaal niet meer.

Ben jij een beetje een sieraden freak? En is jouw smaak in sieraden veranderd met de jaren?

Annette

Ik ontving de oorbellen uit dit artikel ter review (disclaimer)

12 thoughts on “New in: Oorbellen

  • Ja, aangezien ik mijn tienerjaren in de ’80 en ’90 had met getoupeerde pony and all *schaam hahaha* had ik in die tijd ook echt giga oorbellen in alle kleuren van de regenboog. Nu ben ik ook meer van de bescheidenheid behalve met ringen die mogen groot zijn 🙂

   Like

 1. Mooie oorbellen, en het roze zie ik ook. Leuk!
  Ik droeg vroeger veel nepsieraden met nep Swarovski steentjes. als het maar glitterde. Ik had ook wat echte sieraden, geen idee waar die gebleven zijn. Hele grote statement kettingen vind ik bij anderen wel mooi staan, voor mijzelf weer niet. Ik ga binnenkort mijn sieraden wat mooier en toegankelijker neerzetten zodat ik ze sneller pak en draag.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik ben ook fan van Lucardi. Ik bestel er vaak de verjaardagscadeautjes voor vriendinnen. En ik ben geen goud type. Het staat voor rijkdom, echter ik moet elke keer aan een bepaalde groep dames denken die veel goud draagt en dan is het bij mij al meer… Uhm nope!
  Ieder zijn ding hoor… Als ik het maar niet hoef.
  En nu dwaal ik weer af en vergeet bijna te zeggen dat je gekozen juweeltjes prachtig zijn! ❤️

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s