Styletone December 2015

Unboxing Styletone box December 2015

Je knippert even met je ogen en het is alweer zover. De Styletone van de maand December viel  op de deurmat. Leuk! Ik pak hem samen met je uit. Lees je mee? De box ziet er op het eerste oog wat leeg uit maar wat ik zie bevalt me wel.

Styletone december 2015

We beginnen met een eyeliner. Deze prachtige aubergine kleurige eyeliner is van het merk Starlook en kost maarliefst EUR 18,50. Het is een merk dat professionle kwaliteit belooft maar ook kleurrijk is. Het is een longwear en zou dus de hele dag moeten blijven zitten. Ik ga hem zeker uitproberen. Leuk om eens een andere kleur als zwart aan te treffen.

Styletone December 2015   Styletone December 2015   Styletone December 2015

Dan een mooi palette van het merk Hikari. Het bevat 4 kleurtjes en voor zover ik in het boekje kan lezen zijn er 4 verschillende pallettes in de box aan te treffen. Ik heb de kleur Emma. Blij mee want het zijn echt kleurtjes die ik graag gebruik. De oogschaduw zou een hoge pigmentatie bevatten en makkelijk te blenden moeten zijn. Ik ga het natuurlijk in een look proberen. Dit palette heeft een waarde van EUR 14,50

Hikari Emma

Hikari Emma Hikari Emma Hikari Emma Hikari Emma

Uiteraard zou ik bijna zeggen kan een glitterlakje niet ontbreken in deze tijd van het jaar. Het lakje is van het Italiaanse merk Paese en kost EUR 6,00. Pease betekent ‘country’ land dus en de filosofie zou zijn een land voor vrouwen met elk denkbaar (huid)type. De formule is sneldrogend en zou een goede dekking moeten geven. Er zijn 3 verschillende lakjes te vinden in de box, ik heb de zilverkleur ontvangen (er is ook aubergine en zwart).

paese      paese

Om je huid te verzorgen zitten er 5 maskers van het merk Pil’aten in de box. Het is een zwart peel off masker. Grappig dat er in het boekje staat dat als je ‘last hebt’ van donshaartjes op je gezicht (check!) je voorzichtig moet zijn met het verwijderen van het masker en niet te hard moet trekken zodat je de huid niet beschadigd. Netjes dat ze dat erbij zetten. Ik denk dat ik een laagje vlaseline langs de rand van mijn gezicht ga doen als ik deze ga testen. Het masker moet wel lang intrekken – 30 minuten – wow dat vind ik wel lang. Het is diepreinigend (black head pore strip heet het dan ook). Zeer populair blijkbaar in China, Japan, Amerika en Frankrijk. De waarde is EUR 10,00.

Black Head Pore Mask      Black Head Pore Mask

Als laatst een moisterizer, de Gleam Body Radiance die een mooie gloed moet geven aan de huid. De waarde is EUR 15,00 en het merk is Gleam by Melanie Mills. Zij is een Emmy winares (in de category Make up Artist), ik ben niet zo thuis in de beroemde visagisten dus ik heb niet eerder van haar gehoord. De moisterizer is ‘gewoon’ te gebruiken (dus op je hele lijf), plaatselijk als highlighter (bijv. op je decollete (tip voor de feestdagen?). Het plakt niet aan je kleding. Ik ga eens kijken of ik hier iets mee kan.

gleam       Gleam

Gleam    Gleam    Gleam

Het is weer een enorm gevarieerde box. Ik ben blij met de inhoud, ga het allemaal wel gebruiken denk ik moet alleen die moisterizer even wat nader bekijken. Zoals altijd bij deze box zijn alle producten dierproef vrij. Je kunt de box los bestellen maar ook een abonnement nemen. De box kost EUR 12,50 per maand (bij een abonnement voor meerdere maanden wordt hij iets goedkoper).

Styletone december 2015

En leuk om even te melden; ik sta deze maand met mijn Instagram foto in het boekje J elke maand pikken ze er een paar uit en deze keer zit die van mij er dus bij.

Wat is jou favoriet uit deze box?

Annette

 

7 thoughts on “Styletone December 2015

  1. Wat leuk dat je in het boekje staat! Ik had dat nog niet eens gezien. Ik was druk bezig met de DIY vlaggetjeslijn. Proest

    Vond de inhoud (was mijn eerste keer) niet tegenvallen. Zeker niet voor 12,50.

    Like

  2. Pingback: StyleTone | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s