Basic truien

Fashion: Basic truien

Het is alweer een paar maanden geleden dat ik een blogje over fashion heb geschreven. Ik heb ook niet veel geshopt qua kleding maar nu heb ik toch een item over 3 fijne (basic) truien die ik de laatste tijd heb geshopt.

Heerlijke items voor deze tijd van het jaar. Nog niet al te dik, goed te combineren en mooie kleuren. Ik houd ervan. Ik begin met twee basic truien die ik kocht bij de Primark. Ik ben volgens mij niet de doelgroep (meer) van de Primark maar voor basics kan ik er best wel eens slagen :). Ik kocht de trui in de kleur Petrol/Blauw en in het grijs.

Primark trui      Primark trui

Als eerste de Petrol. Wat een mooie kleur dit. Ik houd ervan. Zoals je weet draag ik nooit zwart, en zoek ik dus altijd iets alternatiefs met kleur. In het najaar is dat best lastig soms maar deze is wat mij betreft wel een goede keuze. Donkerder dan dit ga ik niet. Hij is prima te combineren met zowel een jeans als wat meer gekleed op een pantalon. Leuk met een ketting of sjaal.

Primark trui      Primark trui

Ik nam deze trui dus ook in het grijs mee. Oke, ik houd dan wel niet van zwart maar grijs is wel een beetje mijn go-to kleur. Ik heb best veel grijze items. Daar ben ik dan weer dol op en heb ik een beetje een zwak voor. De truien waren als ik het me goed herinner EUR 8,- per stuk. Dat is natuurlijk geen geld voor een trui.

Orsay trui      Orsay trui

Dan als laatste deze knaller 🙂 Oei oei wat een heerlijke kleur is dit toch. Ik houd er zo van. Ik heb ook een wikkelvestje in deze kleur en die heb ik echt al zeker 15 jaar. Die heeft dus echt zijn beste tijd gehad maar ik kan hem maar niet wegdoen. Toen ik laatst in Duitsland was zag ik deze trui bij de Orsay en de keuze was snel gemaakt. Die ging mee terug naar Nederland. Ik kocht ook gelijk het blauwe basic t-shirt dat ik onder de trui draag. Deze heeft lange mouwen en is dus ook prima te gebruiken het hele najaar onder andere kleding stukken. Voor de trui betaalde ik EUR 40,- en het t-shirt was rond de EUR 10,-. Heerlijke trui die ik met veel plezier draag. Ik krijg altijd complimentjes als ik deze kleur draag van mensen die aangeven dat de kleur me goed staat. Vind ik zelf ook. Ik word er blij van.

Hebben jullie een favoriet kledingstuk dat je al jaaaaren hebt?

Annette

p.s. de foto’s zijn met mijn telefoon gemaakt dus iets minder van kwaliteit.

6 thoughts on “Basic truien

 1. Die kleuren zijn je goed, de laatste is inderdaad een knalkleur. Nice!
  Ik gooi bijna nooit iets weg.Wat ik eigenlijk een keer wel moet doen… Ik heb een vrij saai vest, maar wat trek ik die vaak aan als ik weg moet. Hij zit gewoon lekker. Uitgelubberde shirts draag ik ook
  graag.
  Ben net Ma Flodder.. 😉

  Like

 2. Haha, ik heb ook een paar van die items. Die zitten gewoon het fijnst. Maar ik gooi ook wel redelijk wat weg (althans dat gaat in de kleding verzamelbak) dat zijn vaak meer van die seizoens-items. Ik ga 2x per jaar door mijn kast. Heb ik het een half jaar niet gedragen? Weg ermee….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s