Japanese Camellia Cream

Japanese Camellia Cream – TBS

Zoals jullie wellicht wel eerder in mijn artikelen hebben gelezen was ik geen groot fan van de producten van The Body Shop. De fruitgeuren zijn me vaak veel te zoet (op Pink Grapefruit na) en op de een of andere manier spraken de producten me gewoon niet zo aan tot nu toe.

Toch was ik wel nieuwsgierig naar de nieuwe lijn die ze gingen uitbrengen Secrets of the World. De verpakking vond ik erg mooi eruitzien en ik las ook goede reviews. Dus toch even kijken met eigen ogen in de winkel.

Japanese Camellia Cream

Over de nieuwe lijn:

Voor Secrets of the World is The Body Shop® de hele wereld rondgereisd om eeuwenoude beautyrituelen te ontdekken, die al generaties lang worden gekoesterd vanwege hun buitengewone effect op de huid.

Deze rituelen zijn de inspiratie geweest voor een prachtige lijn van weldadige producten. De beste natuurlijke ingrediënten, verfijnde texturen en subtiele geuren voeren body en soul mee op de ultieme wellness-reis.

Ontdek nu beautygeheimen van over de hele wereld op de mooiste reis ooit, zonder je badkamer te verlaten. Vertroetel jezelf met deze prachtige lijn met aromatische, luxe oliën, verfijnende natuurlijke scrubs en heerlijke crèmes. Er ontbreekt maar één ding… *masseur niet inbegrepen.

Ik liet me even goed informeren en ging uiteindelijk voor een heerlijke arm massage met de Japanese Camellia Cream. Wat een heerlijke geur. Ja, deze kon mijn waardering zeker krijgen. Na de massage was mijn arm heerlijk zacht en bleef er een klein vleugje van de geur hangen.

Japanes Camellia Cream      Japanese Camellia Cream

Hoe werkt de Secrets of the World Japanese Camelia Cream?

Deze fluweelzachte body cream bevat cameliaolie om de huid zacht te maken en te hydrateren. Daarnaast heeft de rijke body cream een subtiele bloemengeur van lelietje-van-dalen, orchidee en amber. Breng de crème aan op een gereinigde huid. Om de huid nog extra te verwennen kun je voor het aanbrengen de crème warmen in je handpalmen.

Ingredienten

Aqua/Water (Solvent), Shorea Stenoptera Seed Butter (Emollient), Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Skin Conditioning Agent), Olus Oil/Vegetable Oil (Emollient), Sodium Polyacrylate (Viscosity Increasing Agent), Parfum/Fragrance (Fragrance Ingredient), Pentylene Glycol (Solvent), Camellia Oleifera Seed Oil (Skin Conditioning Agent), Phenoxyethanol (Preservative), Caprylyl Glycol (Skin Conditioning Agent), Mangifera Indica Seed Oil/Mangifera Indica (Mango) Seed Oil (Emollient), Hydrogenated Vegetable Oil (Emollient), p-Anisic Acid (pH Adjuster), Benzyl Salicylate (Fragrance Ingredient), Candelilla Cera (Emollient), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Disodium EDTA (Chelating Agent), Linalool (Fragrance Ingredient), Limonene (Fragrance Ingredient), Citronellol (Fragrance Ingredient), Tocopherol (Antioxidant), Citric Acid (pH Adjuster).

Japanese Camellia Cream      Japanese Camellia Cream

Ondanks dat ik niet zo van de bodylotions/butters ben ging toch deze enorme pot (350ml) mee naar huis en smeer ik mezelf er heerlijk mee in na het douchen. Ja, echt lekker deze. Ik had ook nog een sample gekregen van de scrub uit deze lijn. Die ruikt ook echt heerlijk maar laat wel een behoorlijk vet laagje achter. Ook ben ik niet zo’n scrubber dus ik zal die niet kopen maar als je van scrub houdt zou ik hem zeker even gaan ruiken want hij ruikt echt heerlijk.

De enorme pot is trouwens tijdelijk heb ik me laten vertellen. De pot zal normaal een inhoud van 250 ml hebben en dan EUR 21,- gaan kosten. De grote pot is nu te verkrijgen voor EUR 26,-. Ik had uit de Postcode Loterij agenda (TIP!!!!) de kortingsbon van EUR 5,- gehaald en deze ingeleverd dus betaalde ik 21 euro voor de pot. Blij mee en ik weet zeker dat ik hem helemaal ga opgebruiken.

TBS is echt goed bezig met deze nieuwe lijnen die ze hebben uit gebracht (er komt ook nog een review over de Oils for Life). De geuren zijn echt heel erg lekker (echt een spa-gevoel) en ik vind de verpakkingen ook erg mooi. Ik denk zeker dat ze met deze lijnen ook weer de wat oudere dames aanspreken en naar de winkel zullen lokken. Echt fijne producten. TBS is goed bezig wat mij betreft en ik zal er nu zeker vaker komen waar ik voorheen de winkel eigenlijk altijd links liet liggen.

Heb jij al iets uit een van de nieuwe lijnen geprobeerd?

Annette

 

11 thoughts on “Japanese Camellia Cream

 1. Ik ben gisteren voorbij een TBS winkel gelopen, maar helemaal vergeten om naar binnen te gaan en te ruiken,want ik ben erg benieuwd naar deze nieuwe lijn. Deze cream spreekt me het meest aan, hij klinkt heerlijk!

  Like

 2. Nee, ik ben al tijden niet meer in een Body Shop geweest. Gek genoeg vermijd ik hem ook, maar de Oils of Life klinkt wel weer heel aantrekkelijk. Dat een naam alleen al je interesse werkt, grappig is dat eigenlijk…

  Like

 3. Twee decennia geleden was ik echt ontzettend dol op de Body Shop. Wat ik er toen heel leuk aan vond, was dat je zelf een geurtje kon uitkiezen en laten toevoegen aan de producten die je er kocht. En nog steeds spreekt het me heel erg aan dat ze hun producten niet op dieren uittesten. Als je alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt, zoals zij doen, dan is uittesten op dieren ook helemaal nergens voor nodig.

  Ik vind het wel jammer dat ze die aparte geurtjes waaruit je kon kiezen hebben afgeschaft. Nu is een groot deel van de lol er voor mij een beetje af. Maar hun producten – zoals deze Japanese Camellia Cream – blijven altijd wel origineel.

  Ik ben het wel met je eens dat ze soms wat te opdringerig ruiken.

  Like

 4. Met die lekkere nieuwe lijnen baal ik wel dat ik niet meer Bij Tbs werk haha, Had deze graagggg als werknemer getest 😉
  Nadeel, kom nu dus amper nog in de stad, toch maar weer even doen. Je hebt me goed nieuwsgierig gekregen voor de crème ❤

  Like

 5. Pingback: Drops of Youth | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s