Drops of Youth

Drops of Youth – The Body Shop

Afgelopen kerst kreeg ik van mijn zoon een heerlijk pakket van The Body Shop met daarin een crème en een concentrate (serum) uit de Drops of Youth lijn. De producten moesten even op hun beurt wachten maar vandaag dan een review nu ik ze een tijdje in gebruik heb.

Drops of Youth The Body Shop

Ik start met de concentrate. Ik ben al fan van de Oils for Life (waarvan ik inmiddels aan een tweede flesje bezig ben. Ik was dus heel benieuwd of dit product net zo lekker zou zijn.

Over het product:

Dit innovatieve concentraat met plantaardige stamcellen verbetert de vernieuwing van de opperhuid zodat die er gladder uitziet en zachter aanvoelt. Geschikt voor elk type huid, vooral bij tekenen van huidveroudering. Vrij van siliconen en parabenen.

  • Een glad gevoel doordat fijne lijntjes gladder lijken
  • Een stralende teint, alsof deze van binnenuit wordt verlicht
  • Een frisse uitstraling
  • Een zijdezacht aanvoelende huid
  • Bevat geen Siliconen

Drops of youth The Body Shop

Ik word er helaas niet heel blij van. Het tweede ingrediënt is Alcohol Denat en ik vraag me af waarom. Ik vind het product wat uitdrogend en het doet weinig dus voor mijn huid. Heel zonde en zo jammer dat The Body Shop dit nodig vind, ze kunnen echt wel beter.

Dan de crème. Ik zie trouwens dat deze online niet los wordt verkocht, geen idee dus of je deze ‘los’ kunt kopen. Ik zou eens in de winkel moeten checken.

Drops of Youth The Body Shop

Over het product

De crème is een luchtige gezichtscrème die zorgt voor een stralende, fluweelzachte huid. Door de technologie van plantencellen (edelweiss, blauwe zeedistel en zeevenkel) zorgt de crème voor een verzachting, versterkte en gehydrateerde huid. Poriën worden minder zichtbaar, de huid voelt veerkrachtiger, fijne lijntjes zullen minder zichtbaar zijn. Zorgt voor een 24 uurs hydratatie.

Nee, helaas ook deze kan mij niet bekoren. Ik ruik de alcohol (ook hier weer alcohol denat bijna bovenaan de lijst) die de geur maskeerde van het eigenlijke product. Het ruikt als de alcohol is vervlogen wel aangenaam en de crème voelt ook wel goed aan verder. Ik ga hem opmaken maar zeker niet opnieuw kopen.

Drops of Youth The Body Shop

Heel jammer en ik denk dat The Body Shop echt wel beter kan dan dit. Ik werd bijvoorbeeld wel heel blij van de heerlijke Camellia cream. Dus meer van dat TBS en minder alcohol graag.

Heb jij iets uit deze lijn geprobeerd?

Annette

 

18 thoughts on “Drops of Youth

  1. Dat is jammer dat het niks voor je is, ik moest even schakelen tussen oils of life en drops of youth. Ik kon mij herrinneren er een product van TBS was die je heel goed vond maar dat was oils of life natuurlijk.

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Opgemaakt #30 | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Opgemaakt #31 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s