Boots No7 serum

No7 Protect & Perfect Intense ADVANCED Serum

Dit serum stond al een eeuwigheid op mijn wishlist en een paar maanden terug besloot ik het eindelijk maar eens aan te schaffen. Ik had al diverse fijne reviews over dit serum gelezen (bijvoorbeeld Hier bij het beautyjournaal en Hier op Beautyscene).

boots no7 serum       boots no7 serum

Ik was van plan het serum te kopen toen ik in Londen was aan het begin van het jaar. Het advanced serum was toen nog niet zo lang te koop. De ‘oude’ versie doet al jaren goede zaken. Helaas in elke Boots apotheek waar we kwamen was het product uitverkocht. Ik vond dat redelijk bizar om te zien voor een ‘beautyproduct’ maar des te meer dat ik het wilde hebben :).

Uiteindelijk heb ik het online besteld bij Boots en kreeg ik er ook nog eens een leuk setje met wat mini’s bij (waarvan de lipstick dus echt gewoon waanzinnig favoriet is geworden en nu helaas bijna op is maar dat terzijde).

boots no7       boots no7

Wat zegt Boots online over dit product:

Het serum is bedoeld voor diepere lijntjes en rimpels, die meestal ontstaan  bij vrouwen vanaf 35 jaar. De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd op hun vermogen de huid te herstellen, te verstevigen en beschermen. We lichten de belangrijkste ingrediënten hieronder toe. Het No7 Protect & Perfect Intense ADVANCED serum is het eerste serum in Engeland waarvan bewezen is dat het anti rimpel resultaten geeft die beter worden naarmate het langer wordt gebruikt.

Voor herstel

Matrixyl 3000 is een van onze top ingrediënten. Deze krachtige mix van peptiden helpt structurele vezels, zoals fibrilline, in de huid repareren. Fibrilline bevat elastische vezels die samen met elastine zorgen voor ondersteuning en veerkracht. We hebben Matrixyl 3000 gecombineerd met een di-peptide, dat complementair is aan Matrixyl 3000 en ermee samenwerkt om nog betere anti-ageing resultaten te verkrijgen.

boots no7        boots no7

Voor extra stevigheid

Hyaluronzuur helpt vocht vast te houden in de huid en zorgt voor een goed gehydrateerde huid die stevig aanvoelt.

Verhoogde bescherming

Een gepatenteerd antioxidant complex helpt de huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-stralen, luchtvervuiling en de gevolgen van stress.

Hoe gebruik je een beautyserum?

– Breng het serum ‘s morgens en ‘s avonds aan op een schone, droge huid.

– Verdeel een hoeveelheid ter grootte van een erwt met de vingertoppen rechtstreeks over de huid.

– Laat het serum even intrekken en breng dan je dag- of nachtcrème aan.

– Voor het beste resultaat combineer je onze serums met No7 Protect & Perfect dag- en nachtcrèmes.

Tip! Door het serum even te laten intrekken voordat je dag- of nachtcrème aanbrengt, help je de ingrediënten om hun werk effectiever te doen.

boots no7

Studies hebben dus aangetoond dat dit serum echt fijne lijntjes verminderd. Dat is wel top om te weten toch? Je moet niet denken dat dat met 1 tubetje gaat gebeuren. Ze hebben het over langdurig gebruik dus wil je echt resultaat zien moet je dit product toch echt wel een jaar gaan gebruiken. Niets mis mee natuurlijk maar ik wil toch wel graag elke keer iets anders (maak wel netjes steeds het hele product op voor ik aan iets nieuws begin) om aan jullie te laten zien ook.

Wat is mijn mening over dit product. Ik moet zeggen ik ben een beetje verdeeld. Hij smeert fijn, dat zeker maar ik vind wel dat het een beetje een laagje legt op de huid en dat vind ik persoonlijk niet zo lekker aanvoelen. Je make up blijft wel goed zitten maar ik heb er toch een beetje een ‘primer’ gevoel bij en ik gebruik eigenlijk alleen een primer voor mijn gezicht als ik echt een keer ‘goed in de make up’ moet voor een feestje ofzo 🙂 dat is met name omdat ik het ‘siliconen’ gevoel van een primer niet fijn vind aanvoelen.

Verder is het prima krijg ik er geen huidproblemen van, de huid voelt verder goed.

Heb jij dit super-serum al een keer geprobeerd en wat vond jij ervan?

Annette

 

5 thoughts on “Boots No7 serum

  1. Ik ken het niet. De inci lijst is wel indrukwekkend. Er was ooit zo een hype over een product van Boots dat mensen zich in moesten schrijven, of er stonden echt rijen voor de winkel… Toch best benieuwd naar de producten van Boots.

    Like

  2. Fijne review! Ik heb het ook nooit geprobeerd. Ik heb nu wel de Serum7 acitvity night oil en daar ben ik heel blij mee. Ik ben wel benieuwd naar dit serum trouwens. Misschien toch maar eens zelf ervaren?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s