Nagels #17

Oke, we doen het weer even wat rustiger aan qua kleur op de nagels. Na het roze geweld van de zomervakantie had ik wel behoefte om weer even back to basic te gaan.

uptown Nailsinc      uptown Nailsinc

In de StyleTone box van Maart zat dit prachtige lakje van Nailsinc dat ik nog steeds niet had gebruikt. Hoog tijd dus. Het is de kleur Uptown. Prachtig al zeg ik het zelf. Ik houd zo van dit soort kleuren. Hij is een beetje oud-roze en heeft een prachtige glans. Hij dekt eigenlijk al met 1 laagje maar we hebben er toch maar 2 gedaan (en een topcoat).

nailsinc uptown      nailsinc uptown

Dit lakje is niet goedkoop. Het kost maar liefst EUR 16,- per flesje. Een aantal jaar geleden kocht ik eigenlijk altijd lakjes van OPI en die zijn rond de EUR 13,- maar inmiddels vind ik het eigenlijk niet nodig om zoveel geld aan een lak uit te geven. Er zijn prima lakjes te krijgen voor een fractie van die prijs.

nailsinc uptown      Nailsinc uptown

Maar hee, het was een box item dus helemaal prima nietwaar?! Ik had zelf nog niet van dit merk gehoord maar ze bestaan toch al 15 jaar. Het is opgericht door een fashion editor van het Engelse blad Tatler (mij ook niet bekend). Er zijn diverse nailsinc salons in de UK te vinden en hebben samenwerkingsverbanden met onder meer Victoria Beckham, Alexa Chung en Poppy Delevingne (inderdaad de zus van).

nailsinc uptown      nailsinc uptown

Ik ben weer helemaal blij met deze kleur en met dit lakje, zit ik er weer mooi bij de komende weken. Welke kleur zit er op jouw nagels op dit moment?

Annette

 

12 thoughts on “Nagels #17

  1. Hij is zeker mooi. Ik heb ook zo een soort kleur liggen. Vandaag even zonder nagellak. Ik moet zo een MRI scan en foto’s van mijn rug laten maken (best eng) en dan mag je geen metaal of wat dan ook op je hebben. Dus voor de zekerheid even niets op.

    Like

  2. Wauw, heel mooi kleurtje! Maar wel een prijzig nagellakje! Mijn duurste nagellakjes zijn die van Essie en ik vind die 10 euro eigenlijk al te veel haha

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s