Nagels #16

Essence the gel – 09 #lucky

Een dag voor vertrek op vakantie ging ik natuurlijk nog even de nagels laten doen. Omdat ik helaas zonder internet zat kon ik deze niet meer online zetten voor vertrek.

Essence 09 #lucky      Essence 09 #lucky

Gelukkig doet ons internet het weer als was het een hele bevalling, je krijgt tegenwoordig echt niet meer zo een afspraak met een monteur. Er werd eerst vanalles opgestuurd (nieuwe kabel en splitter) om er zeker van te zijn dat het daar niet aan zou liggen. Ik gaf aan dat ik met vakantie ging en dat ik het vervelend vond dat ik dan mijn zoon dit moest laten opknappen. Daar was men niet gevoelig voor, gewoon eerst dit proberen en dan kon er teruggebeld worden voor een afspraak met de monteur.

Essence 09 #lucky      Essence 09 #lucky

Ook bleek toen dat PostNL lekker aan het staken was en dus werden de spullen pas geleverd toen ik al een paar dagen in Griekenland was. Mijn zoon heeft uiteindelijk dus wel een monteur moeten laten komen en bleek er in de aansluitkast in de straat iets mis te zijn….. Gelukkig zijn we weer up and running want zonder internet begin je niet veel meer tegenwoordig dat bleek wel.

Maar wat in het vat zit….

Essence 09 #lucky      Essence 09 #lucky

Dus bij deze dan het artikel. Ik ging voor een uitgesproken kleur deze keer. Lekker fel Fuchsia dat de naam #lucky heeft meegekregen. De kleur heeft de hele vakantie goed gezeten en is ondanks het veelvuldig in de zon zijn en in het water niet verkleurd en niet gechipt. Ook bleef hij echt mooi glanzen. Toppertje dus deze kleur.

Essence 09 #lucky

Zoals altijd gebruik ik twee laagjes lak en een topcoat. Ik kocht dit lakje tijdens de 1+1 gratis van het Kruidvat en nam dus ook nog een donkere kleur (paars) mee die je vast een andere keer ziet verschijnen.

Welke kleur zit er op jouw nagels op dit moment?

Annette

4 thoughts on “Nagels #16

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s