Garnier Fructis – Oranje

Ik heb weer een heerlijke combinatie shampoo en conditioner getest. Ze zijn van het merk Garnier Fructis. Ik heb al eens eerder producten van dit merk getest (lees hier) en toen was ik ook tevreden. Deze keer ging ik voor de oranje flessen.

Garnier Fructis herstellende shampoo

De shampoo was in een voordeel verpakking en heeft een inhoud van maar liefst 400 ml daar kun je dus even mee vooruit. Wel jammer dat ze dat dan niet ook met de conditioner doen maar ik vermoed omdat er natuurlijk minder mensen zijn die een conditioner gebruiken dat ze het daarom niet hebben gedaan.

Garnier Fructis herstellende shampoo      Garnier Fructis herstellende shampoo

De fles conditioner is dan ook aanzienlijk sneller leeg dan de shampoo maar ach, so be it. Ik kocht deze variant die een herstellende werking zou hebben in Duitsland bij de DM. De shampoo kost EUR 2,75 en de conditioner nam ik mee voor EUR 1,95. Ik zie nergens in Nederland deze variant maar andere varianten kosten als snel EUR 3,79 voor een verpakking van 250ml.

Garnier Fructis herstellende shampoo      Garnier Fructis herstellende shampoo

De shampoo is heerlijk, de geur is goed, hij schuimt lekker en ik krijg er geen jeuk van op de hoofdhuid. Ook de conditioner is lekker en doet wat hij moet doen. Schade herstellen? Nee, daarvoor zul je toch echt een bezoekje aan de kapper moeten doen maar hij verzorgt wel fijn en je haar ziet er goed uit.

Ben jij trouw aan een merk shampoo of ben je net als ik en varieer je erop los :)?

10 thoughts on “Garnier Fructis – Oranje

 1. Ziet er vrolijk uit, die fles. En hij ziet eruit alsof de geur ook prima is. (slim altijd dat je het uiterlijk van een product direct combineert met prettig of niet prettig). Ik gebruik van alles, en heb het idee dat als ik steeds hetzelfde gebruik, mijn haar er teveel aan went, dat het niets meer voor mij doet…

  Like

  • Dat heb ik ook, ik heb vrij lang eenzelfde shampoo gebruikt en ineens ging mijn haar ‘raar’ doen. Nu wissel ik het gewoon af en dat gaat prima. Alleen geen Andrelon dat blijft op de een of andere manier niet goed matchen met mijn haar. De conditioner wel maar de shampoo is een echte no-go

   Like

 2. Ik had de laatste tijd van een onrustige hoofdhuid, dus ik gebruik er nu een van Lush waar geen troep in zit. Moest wel even wennen, maar ik vind hem nu heel fijn. De conditioner alleen niet, dus daar moet ik iets anders op verzinnen.

  Like

 3. Hallo, ik ben nieuw hier als lezeres en ik vind het een mooie site! Jammer alleen dat je er niet bij schrijft wat voor soort haar je hebt ( ik weet bijv wel dat je je haar verft) en of het door de shampo minder droog word ofzo. Dus iets meer wat het met je haar doet. Hetzelfde mis ik dit bij je soort huid bij een review van een verzorgingsprodukt etc. Ik blijf je volgen! Claudy

  Like

  • Hi Claudy, welkom en dank voor de tips. Ik zal proberen er aan te denken. Ik schrijf meestal wel bij huidverzorging dat ik geen moeilijke huid heb maar wellicht niet bij elk artikel dat sluipt er dan een beetje in denk ik en er dan niet aan denkend dat niet iedereen natuurlijk alle artikelen leest dus dank daarvoor. Ik heb veel haar maar behoorlijk sluik en ik kleur het inderdaad. Mijn hoofdhuid wil nog wel eens jeuken dus dat vind ik wel belangrijk bij een shampoo dat hij dat niet gaat doen :). Ik hoop je nog lang te mogen ontvangen op mijn site en ik ga proberen wat met je tips te doen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s