Beach Life

Kussenhoesjes van de Zeeman

Wat een weertje hebben we he?! Het is gelukkig inmiddels wel wat minder en dat vind ik eigenlijk helemaal prima.  (ik weet het, het is ook nooit goed) maar met het warme weer van vorige week komt er echt niets uit mijn handen en ik zit ik mezelf vooral in de weg :). Herkenbaar?

Afgelopen zaterdag ben ik toch maar even naar het winkelcentrum geweest. Ik moest even wat kleine boodschapjes halen en besloot even door de Zeeman te lopen. Ik kom er niet heel vaak maar af en toe loop ik er even doorheen om te kijken of er nog iets leuks is.

Zeeman kussenhoes      Zeeman Kussenhoes

En zie daar! Ik zag deze leuke kussenhoezen. Lekker helemaal zomers en in een leuk strand thema. Ik nam twee verschillende mee (volgens mij zijn er 4 verschillende). De ene heeft een beetje blauw en de zee op de achtergrond en de andere is van het strand met op beide mooie schelpen.

Helemaal leuk toch. Als het dan volgende week ofzo weer slecht weer is kan ik even met weemoed terug denken aan deze bloedhete periode, haha.

Zeeman kussenhoes      Zeeman Kussenhoes

Ik betaalde EUR 1,99 per stuk voor de hoesjes. Geen geld vind ik en de komende maanden weer een leuke toevoeging voor mijn interieur.

Koop jij wel eens wat bij de Zeeman?

Annette

4 thoughts on “Beach Life

  1. Wat een leuke kussenhoesjes, heerlijk ’s zomers.
    Ja, ik koop van alles bij de Zeeman, laatst nog zo een kort broekje daar gekocht, zit heerlijk. Ik zag ze ook bij H&M maar Zeeman is stukken goedkoper. Huishoudelijke spulletjes koop ik ook wel eens daar.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s