Action Shoplog

Shoplog

Afgelopen week heb ik even heerlijk bij de Action weer het een en ander ingeslagen. Voornamelijk schrijfwaren want daar ben ik gek op. In Turkije als we s’avonds langs de winkeltjes liepen hoorden we van de verkopers ‘Goedkoper dan Action’ 🙂 hahaha nou dat kan bijna niet natuurlijk.

Kijk je even mee wat ik allemaal kocht?

Ik kocht twee doosjes met geschenklint, altijd leuk om een kadootjes even extra leuk te maken. Ik betaalde hiervoor EUR 0,59 per doosje. Ik kan voorlopig weer vooruit.

action shoplog

Ook nam ik een doos mee met Wicky ijsjes. Ik was altijd gek op de pakjes Wicky drinken en ook mijn kinderen dronken het veel toen ze kleiner waren. Nu dus lekker waterijsjes voor als de zon zich weer laat zien. Ook een pakje met drie pakjes Werthers original toffees, hmmm lekker. De ijsjes waren EUR 0,99 voor een doos met 9 stuks en ook de toffees waren EUR 0,99.

action shoplog

Dan een elastomap met een leuke quote erop in karton met knalroze deze was EUR 0,69 altijd handig zo’n mapje om papieren in op te bergen. Ik nam ook dit leuke schrift mee met tabbladen, deze is handig voor op kantoor dus die neem ik mee naar het werk. Ik wil zelf altijd het liefst A5 formaat met een ringband zodat ik het makkelijk om kan slaan. Het schrift was EUR 1,29

action shoplog        action shoplog

Lekker wat stickers en sticky notes om de boel leuk aan te kleden, want werken is leuk maar een beetje freubelen mag ook toch? Dat maakt het alleen maar leuker. De twee doosjes met stickers op rol (elk 3 meter) -dus ik kan even vooruit- zijn EUR 0,49 per doosje.

action shoplog

De sticky notes met de vlindertjes waren EUR 0,69 en die op de kaart kwam op EUR 0,59. Als laatste van de schrijfwaren dan ook nog en Things to do boekje met daarin 3 kleinere notitie velletjes deze was EUR 0,69

action shoplog      action shoplog action shoplog    action shoplog

Voor op vakantie (jazeker ik mag nog een keer dit jaar 🙂 ) nam ik deze zakjes shampoo mee. Lijkt me best handig hoeven we geen fles mee te nemen en het is makkelijk in de koffer te doen. Voor 24 zakjes betaal je EUR 0,99. Mijn oog viel ook op deze colour protect van Pantene. Ik vind Pantene een fijn merk. Ik had hier jaren terug vaak shampoo van. Het serum zou de kleur beter vast moeten houden. Proberen dus voor maar EUR 0,99.

action shoplog

Als laatste dan nog een doosje brilpoetsdoekjes van EUR 0,89. Mijn leesbril en met name mijn zonnebrillen zijn zo vet die moeten echt even een goede poetsbeurt hebben.

action shoplog

Bij de Tuinen nam ik nog even een nieuw doosje Scentchips mee. Heerlijk om te branden. Een van de eerste artikelen op mijn blog was over de Scentchips. Voor dit doosje met 13 chips betaal je EUR 5,95. Ik had nog een kortingsbon van EUR 2,00 dus ook deze gingen voordelig mee naar huis.

scentchips

Wat is jullie laatste aanschaf van de Action?

Annette

6 thoughts on “Action Shoplog

  1. Volgens mij was mijn laatste aanschaf… 2 kleurige pannelappen, folie voor op het raam en.. jeetje, mijn geheugen. Een hele tas vol met spullen. Ik zou meer opschrijfboekjes moeten aanschaffen bijna. Ben er dol op, het liefst verse, nieuwe. Maar ik maak eerst even al die oude op. Hebben ze Wicky ijsjes? Wat leuk, dat is lang geleden dat ik die naam hoor.
    En Scentchips heb ik ook altijd in huis. Laatst ook met korting gekocht 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s