Styletone box Juni

Styletone box Juni 2015

Sinds een aantal maanden heb ik een abonnement op de Styletone box. Ik heb al eerder een ‘box’ abonnement gehad. Dat was op de Beauty Box. Helaas door slechte levering, slechte inhoud en de zeer gebrekkige communicatie heb ik die toen opgezegd.

Deze Styletone box is iets goedkoper dan een aantal andere boxen die je hebt, namelijk EUR 12,95 per maand en als je een abonnement voor meerdere maanden afsluit wordt hij zelfs nog wat goedkoper. Een groot voordeel van deze box is dat hij door de brievenbus kan, dus je niet hoeft te wachten op de pakketbezorger. Altijd fijn :).

De box van Juni heeft weer hele leuke producten. Ik ben gek op nieuwe merken ontdekken en was ook zeer in mijn nopjes met de Ziaja maskers die ik op deze manier heb leren kennen. Van 1 masker heb je al een review kunnen lezen. De andere volgt nog.

Maar terug naar de box. Als eerste lag er bovenop een vel met tattoos. Deze zijn helemaal hip op dit moment. Niet echt iets voor mij natuurlijk maar Isabelle weet er wel weg mee. Dit is een extraatje in de box van deze maand.

Styletone box juni 2015      Styletone box juni 2015

Van Royal apothic -een Amerikaans merk- zit er een lip-scrub in de box in een lekker roze kleur. De geur is erg sterk en ruik je al door de verpakking heen. Niet helemaal mijn ding die geur. Volgens de verpakking zou het Vijg zijn maar dat ruik ik er niet helemaal in terug. Dit tubetje kost EUR 12,50. De korreltjes zijn duidelijk aanwezig en zorgen voor kiss-proof lippen.

Styletone box juni 2015 Styletone box juni 2015 Styletone box juni 2015

Van het Italiaanse merk Kost zit er een klein kabuki kwastje in de box. Deze kost EUR 5,90 en heeft synthetische haren. Diervriendelijk dus! Altijd handig een extra kwast dus helemaal prima ook dit product.

styletone box juni 2015      styletone box juni 2015

Van het merk Cougar (:) ) hahaha zit er een pen in om je tanden witter te maken. De zogeheten Snow White Whitening Pen. Ook deze werd gelijk door Isabelle in beslag genomen maar ze heeft beloofd foto’s te maken en ze gaat hem dus reviewen voor de blog. Deze pen kost EUR 29,99. Meer hierover en of het echt werkt horen jullie dus nog.

styletone box juni 2015      styletone box juni 2015

City Color heeft een eyeliner in de box gestopt. Dit zou een matte finish moeten hebben. Ik ga het proberen. De eyeliner kost EUR 3,- Volgens de Styletone is City Color een van de favoriete budget merken uit de UK.

styletone box juni 2015      styletone box juni 2015

En als klap op de vuurpijl dit mooie doosje van MeMeMe. Het is een shimmer brick palette die je als bronzer of als oogschaduw kunt gebruiken. Het doosje heeft een mooie spiegel en de verpakking is echt prachtig en doet absoluut niet goedkoop aan. Het palette kost EUR 12,99.

styletone box juni 2015      styletone box juni 2015

Dat waren de producten van deze maand. Wat vind jij ervan en zijn er nog producten die je graag in een aparte review terug wilt zien?

Annette

12 thoughts on “Styletone box Juni

 1. Als ik zo de prijs van de producten zie is deze box inderdaad de moeite waard. Ik ben heel erg benieuwd naar de pen voor je tanden. Op een beurs had ik ook zo een pen gekocht, maar die deed werkelijk niets. Zou deze je tanden wel witter maken? Ik ben heel benieuwd!

  Like

 2. Leuke spulletjes! Ik ben dol op dat soort verrassingsboxen, maar ik ben er mee gestopt omdat ik toch de helft nooit gebruikte en inmiddels krijg ik zo veel. Gelukkig heb jij je dochter aan wie je het kunt geven!

  Like

 3. Leuke inhoud! Wel verwarrend dat die boxnamen elke keer veranderen, dit was eerst de vipbox! Misschien dat ik er weer eens aan begin ^^ blijft toch leuk zo’n suprise box elke maand.

  Like

 4. Leuke inhoud! Ik heb de Beauty Box verruild voor de Deauty Box en dat bevalt tot op de dag van vandaag nog steeds goed. Bye bye Beauty Box!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s