Scentchips

Ik houd ervan om een heerlijk geurkaarsje in huis te branden. Echter, de meeste geurkaarsen komen er bij mij niet in. Too much WC-geur brrrr.

Nee, dan de Scentchips, wax melts met een heerlijke subtiele geur. Echt fijn en (bijna) alle geuren zijn even lekker.

Je brandt de Scentchips in een brandertje met een waxinelichtje. Door de warmte van het waxinelichtje smelt de wax en komt er een heerlijke geur vrij. De Scentchips gaan zo’n twee waxinelichtjes mee daarna is de geur zo goed als verdwenen en gooi je hem (zodra de wax weer is uitgehard) weg.

Mijn favoriete geuren zijn Rain en Sunflower. Je koopt de Scentchips bij De Tuinen, Intratuin of online. Ze worden los verkocht (online) en in de winkel per doosje (verschillende maten) waardoor je verschillende geuren kunt proberen en zo kunt vinden welke jij het fijnst vindt (vanaf ongeveer 3,95 euro voor het kleine formaat doosje).

Annette

Scentchips 3 Scentchips 2

8 thoughts on “Scentchips

  1. Beste Anette, ben al erg lang op zoek naar de fel roze adidasjes die je hebt, kan ze nergens vinden ook niet op de site van adidas zelf( wel andere kleuren, helaas niet de roze met zwarte zool) hoe en waar kan ik deze aanschaffen???

    Like

  2. Laatst toevallig bij de Tuinen weer nieuwe gekocht, vind ze heerlijk! Waxmelts, die je online kan kopen zijn ook goed, maar weer wat duurder (verzendkosten). De Action heeft ze ook, maar die ruiken niet zo lekker. (Ik heb ze maar tussen de lakens in de kast maar gelegd…)

    Like

  3. Pingback: Zoektocht naar een lekkere winter jas | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Action Shoplog | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Weekoverzicht | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s