Pascaud

Pascaud – zonproducten

Vorig jaar aan het einde van de zomer won ik via het Beautyjournaal een aantal mooie zonproducten van het merk Pascaud. Omdat het mooie weer voorbij was besloot ik de producten te bewaren tot nu en ze aan een goede test te onderwerpen.

Pascaud is een merk dat ik al eerder heb gebruikt. Het is zeker niet goedkoop maar ze hebben fijne producten. Ik kreeg drie verschillende producten toegestuurd.

Pascaud zonproducten

De UV Defense

Dit is een gecombineerde hydraterende dagcrème en hoge UV-bescherming ineen.

 • Hydraterende dagcrème
 • Beschermt tegen veroudering door de zon
 • Beschermt tegen verbranding
 • Hoge bescherming tegen UVA
 • Hoge bescherming tegen UVB (>spf 30)
 • Geen ‘witting’ van de huid
 • Kan gemengd worden met Cover Cream (voor bronze effect)
 • Bevat geen parfum

Het product kost EUR 67,80 en breng je bij zonnebaden om de 2 uur aan.

Pascaud zonproducten Pascaud zonproducten Pascaud zonproducten

Dan de Sunscreenspray

Dit is een bescherming voor het hele lichaam met wederom een hoge UV bescherming. Je brengt hem aan 20 minuten voor je in de zon gaat en dan om de 2 uur opnieuw.

 • Hydraterende spray voor het lichaam
 • Beschermt tegen veroudering door de zon
 • Beschermt tegen verbranding
 • Hoge bescherming tegen UVA
 • Hoge bescherming tegen UVB (> spf 30)
 • Bevat geen parfum

Pascaud zonproducten      Pascaud zonproducten

Deze spray kost EUR 48,80

Pascaud zonproducten      Pascaud zonproducten

Als laatste ontving ik ook de Bronzestim een doosje met 30 capsules die de huid voorbereid op blootstelling aan de zon. Je kunt 1-2 capsules per dag innemen. Hierdoor wordt het lichaam van binnenuit beschermt tegen zonschade. Ik ben deze capsules (1 per dag) 4 weken voor mijn vertrek naar Turkije in gaan nemen.

 

Voor een betere bruining van de huid

 • Versnelt de bruining van de huid
 • Mooiere bruining van de huid
 • Betere pigmentaanmaak
 • Beschermt van binnenuit tegen de inwerking van uv-straling
 • Ondersteunt de zongevoelige huid
 • Bevat huidbeschermende anti-oxidanten

Deze capsules kosten EUR 26,05

Pascaud zonproducten

De zonproducten zijn meegegaan op vakantie en zorgden ervoor dat ik niet ben verbrand. Ik ben sowieso erg voorzichtig in de zon en smeer er lustig op los :). Ik ben een enorme zonliefhebber maar verbranden is uiteraard een no-go. De producten zijn erg fijn in gebruik en hygiënisch verpakt. De pompjes zorgen er ook voor dat het product niet vies wordt en er geen zand etc. bij kan komen. Zoals gezegd is Pascaud niet goedkoop maar ik ben er zelf zeer over te spreken. De ‘pillen’ zijn behoorlijk groot en hebben een hoog kattenbrokjessmaak *alsof ik die wel eens gegeten heb* niet fijn dus, en ik had ook niet het idee dat dit iets heeft gedaan voor mijn huid. Ik verbrand niet snel maar had wel gehoopt op een ‘snellere’ bruining maar dat zag ik niet terug. Die zou ik dus niet weer gebruiken. Ik ben sowieso niet zo van het pillen slikken. De dagcrème en de sunspray zijn echt top en echte aanraders wat mij betreft.

Dank je wel Beautyjournaal voor de fijne producten!

Hoe bescherm jij jezelf tegen de zon?

Annette

 

11 thoughts on “Pascaud

 1. Ik ken het merk Pascaud, maar ik heb er niets mee. Ooit in een salon geweest waar ze hiermee werkten. Zij hadden een “gratis” actie om iets te proberen. Forget it, ik moest iets ondertekenen dat ik tig behandelingen moest afnemen tegen de hoofdprijs. Was jaren geleden, maar wat een lokkertje was die advertentie toen.
  Ik gebruik momenteel tegen de zon Colorescience Sunforgettable,, een primer van ZO Skin Health met SPF 30. En ik ga waarschijnlijk die van Rituals halen zodra de rest op is. Die schijnt ook heel fijn te zijn.

  By the way, grappig. Ik heb een hele tijd voor BJ geschreven 🙂

  Like

  • Ik hoor van mijn vriendin dat de zonbescherming van Rituals idd heel fijn moet zijn 🙂 Ik lees graag Beautyjournaal, leuk dat je daarvoor geschreven hebt! Ik heb jaren terug ook eens een crème van Pascaud geprobeerd die was heel fijn maar voor die crème was Marijke Helwegen toen het gezicht hahaha dat vond ik dan wel weer een beetje typisch 🙂

   Like

   • Hahaha, ik lig in een deuk. Ik zag een keer een cosmetisch arts (botox/fillers) en die stond met ‘Barbie’ heel trots op de foto, hahaha. Toevallig ‘ken’ ik hem en als zij een van zijn patiënten/cliënten is, dan ik op zeker niet, nooit, never….lol

    Like

 2. Hoi Annette,
  Wat leuk dat je onze producten hebt uitgetest. Uv defense is en blijft echt een paradepaardje van Pascaud vanwege de zuivere samenstelling met een ‘ laag gehalte chemie’ en een zeer hoge bescherming. Jammer dat bronzestim minder goed beviel. Ikzelf vind de capsules niet zo groot 😉 ( we hebben grotere tabletten ). Mensen met zonneallergie of mensen die moeilijk bruin worden zijn er juist vaak weer heel enthousiast over. Zo zie je maar hoe dat kan verschillen per persoon. Tot slot begrijp ik je verbaasdheid over Marijke Helwegen wel omdat wij iets heel anders vertegenwoordigen met ons merk. Marijke steekt niet onder stoelen of banken dat ze kiest voor plastische chirurgie. maar ze weet dat je huidconditie en het stralen van de huid daar niet beter van wordt. Daarvoor gebruikt ze ( nog steeds) Pascaud 😃

  Groetjes,
  Mardge

  Like

  • Hi Mardge, Ik vind Marijke Helwegen een tof wijf hoor 🙂 don’t get me wrong en de crème was heel lekker maar ik vond het wel grappig. Dank je wel voor de toevoeging. De crèmes zijn echt super. Ik kan me idd voorstellen dat de ‘pillen’ beter geschikt zijn voor iemand met een lichte huid zelf heb ik geen huidproblemen dus wellicht dat ik daarom ook niet zo de werking ervan kon peilen.

   Like

 3. Pingback: Opgemaakt #22 | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Heliocare | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s