Heliocare

Heliocare Tabletten + crème SPF 30

De zomer was al van start gegaan toen ik nog twee producten kreeg toegezonden. Voor mij totaal geen probleem want a. tegenwoordig kun je die het hele jaar door gebruiken en b. Hoera! Ik ging nog met vakantie 😊 een goed moment dus om ze uit te proberen tijdens mijn vakantie naar Kos.

Heliocare

Over het merk Heliocare:

Zonneproducten maar net even anders – het merk Heliocare gebruikt de gepatenteerde technologie Fernblock® met buitengewone eigenschappen verkregen uit natuurlijk extract van tropische varens Polypodium leucotomos uit Midden-America.

Het effect van Fernblock® is bewezen door klinische studies en de krachtige combinatie van natuurlijke antioxidanten beschermt het effectief je huid niet alleen tegen uv-straling maar ook tegen hyperpigmentatie en vroegtijdige huidveroudering. De zonnebrandproducten van Heliocare combineren bovendien de minerale en chemische filters en zorgen daardoor voor de maximale bescherming.

Heliocare oral capsules

Ik kreeg een potje met capsules toegezonden en eerlijk gezegd was ik daar het meest benieuwd naar. Een aantal jaar terug had ik ook eens een soortgelijk product geprobeerd (lees hier) maar daar zag ik toen geen effect van dus benieuwd wat deze zouden doen en of ik daadwerkelijk verschil zou zien?

Over de capsules:

Heliocare Oral capsules beschermen de huid van binnenuit tegen de schadelijke gevolgen van de zon. Ze helpen veroudering door de zon te voorkomen en zorgen ervoor dat de huid makkelijker bruint en ook langer bruin blijft. Ze bevatten onder andere Fernblock®, een exclusieve werkzame stof waarvan kon worden bewezen dat ze al na één enkele dosis bescherming biedt: ze beschermt de natuurlijke weerstand van de huid, beschermt tegen zonnebrand, helpt het cel-DNA te herstellen en neutraliseert vrije radicalen. De combinatie met bètacaroteen zorgt ervoor dat de huid makkelijker bruint. Heliocare Oral biedt een homogene en uniforme bescherming van de hele lichaamsoppervlakte. Dit voedingssupplement is geschikt voor alle huidtypes, met name voor wie extra bescherming nodig heeft en voor wie langer bruin wil blijven.

Heliocare® Oral werd speciaal ontwikkeld voor iedereen die extra bescherming tegen de zon kan gebruiken: bij blootstelling aan felle zon, zowel in de vrije tijd (vakantie, openluchtrecreatie…) als tijdens het werk, voor lichte fototypes, bij zonneallergie en bij een voorgeschiedenis van huidkanker.

Heliocare Oral capsules

Veelbelovend dus in elk geval. Je neemt 1 capsule per dag met een flinke slok water in en uiteraard als je in de zon gaat zoals ik tijdens de vakantie smeer je je gewoon ook in met zonnebrandcrème. De tube met SPF 30 heb ik met name voor mijn gezicht gebruikt. Trekt snel in, geeft geen witte waas en is niet vettig. Prettige crème die mijn snuitje goed heeft beschermd.

Heliocare silk gel SPF 30

De capsules heb ik trouw ingenomen, ik had ze stiekem al een paar keer gebruikt als ik naar de zonnebank ging en daar zag ik een goed effect. Zelfs zo goed dat ik ipv 20 minuten onder de zonnebank nog maar 15 minuten ging.

Op vakantie gewoon netjes elke ochtend een tablet genomen en wat een heerlijke bruine huid heb ik gekregen. Ik had zeker het gevoel dat de kleur makkelijker heeft ‘gepakt’. Ook op vakantie lig ik niet te ‘bakken’ maar ben ik het merendeel van de tijd onder een parasol te vinden. Nu nog afwachten of het kleurtje ook echt wat langer blijft en niet de komende dagen in de vorm van vervellen door het doucheputje verdwijnt 😊.

Heliocare SPF 30 silk gel

Je kunt deze producten online kopen bij diverse aanbieders (online apothekers) kijk even goed rond want ik zie wel wat prijsverschillen maar voor rond de € 25,- kun je de capsules bestellen en de SPF 30 kun je aanschaffen voor rond de € 15,-. Mooie producten, mooi merk.

Annette

*Ik ontving deze producten ter review*

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s