Sealabox

Sealabox

Vlak voordat ik op vakantie ging naar Turkije kreeg een mailtje van GMSpunt.nl of ik een product wilde reviewen. Nu loop ik zelf met een ‘oude’ Iphone 4 🙂 (ik ben zuunig, en zolang hij het goed doet…) dus ik dacht dat wordt niets.

Maar toch hadden ze dit leuke hoesje. De Sealabox waar je foto’s mee onder water kunt maken. Doodeng natuurlijk want je neemt niet voor de lol je telefoon mee tijdens een duik in het zwembad maar wel grappig dus deze werd me toegestuurd.

Sealabox Sealabox Sealabox

Voordat je de box om je Iphone schuift en gaat gebruiken moet je hem natuurlijk wel even testen of er niet per ongeluk een  ‘lek’  zit. Dus eerst even ondergedompeld in het zwembad. Dat ging goed dus toen de Iphone in het hoesje gedaan.

Zolang je boven water blijft gaat het goed en kun je naar hartenlust fotograferen maar onder water wilde echt niet lukken. Heel jammer want we hadden ‘wilde’plannen voor handstand, gekke foto’s en al dat niet meer. Helaas onder water werkte de knop om foto’s te maken echt niet.

We hebben dus een hele serie foto’s waarbij je ons ziet turen (tegen de zon) om te kijken waarom het maar niet wil lukken, hahaha. Anyway we hebben wel lol gehad. Ik weet echt niet of het aan de gevoeligheid van mijn telefoon ligt want de box werkt dus wel en is hartstikke waterdicht. Het idee is ook heel leuk maar helaas is het ons niet gelukt om foto’s te nemen onder water.

Iphone foto's Annette 163     Iphone foto's Annette 157

De box is wel ideaal voor een dag strand of zwembad want je telefoon is goed beschermt tegen ‘ongelukjes’. In Turkije werd er bijvoorbeeld leuk iemand in het zwembad gegooid door vrienden die er vervolgens 20 minuten later achter kwam dat zijn telefoon in zijn broek had gezeten en die dus leuk al die tijd al op de bodem van het zwembad lag :). Daar heb je met deze bescherming dan gelukkig geen last van, dus ook daar zou je hem goed voor kunnen gebruiken.

Iphone foto's Annette 136      Iphone foto's Annette 135

Je kunt de box voor jouw type telefoon vinden op GSMpunt.nl en ze hebben er vanalles voor je telefoon van opladers, hoesjes en uiteraard telefoons zelf.

Zou jij je telefoon mee het water in durven nemen?

Annette

Ik heb dit product ter review ontvangen (disclaimer)

 

7 thoughts on “Sealabox

 1. Wat jammer dat het niet lukte om een foto te nemen, maar zo een hoesje is wel handig als je veel aan zee zit. Tegen zand e.d. Nee, ik zou met het beste hoesje ter wereld mijn mobiel niet onder water durven doen, denk ik. Niet omdat ik een dure smartphone heb, maar vanwege al de foto’s die erop staan. De foto’s zijn overigens wel heel leuk, zo in het zwembad genomen!

  Like

 2. Lachen die foto’s! Als je een hoesje zoekt puur ter bescherming kun je ze ook van Aquapac kopen. Wij verkopen deze op mijn werk en zijn ook zeer goed. Ik heb van die wegwerpcamera’s voor onderwater gekocht voor de kids, no way dat ze hun mobiel meenemen met een of ander hoesje. Als het fout gaat zitten wij drie weken met een chagrijnig, van de buitenwereld verstoken 😉, kind.

  Like

 3. Hoi Annette,
  Ik volg je blog met veel plezier, en nu had ik een vraagje over je vakantie in Turkije…wij gaan zelf ook graag daar op vakantie en nu dacht ik dat ik uit jou foto’s wat bekende beelden zag..zoals de balkonnetjes, kan het zijn dat je in Titan Garden was? Het komt mij zo bekend voor, ik kan er alsnog naast zitten, maar ik was wel benieuwd 😉
  Groetjes, Bea.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s