Ziaja

Ziaja Sensitive Peeling

In de Styletone box van April zat een product van Ziaja. Ik had er wel over gelezen maar zelf nog niets van geprobeerd. Leuk dus om weer een nieuw merk uit te kunnen proberen. Wat ik er zo van lees zie ik goede reviews en zijn de prijzen heel erg fijn.

Ziaja sensitive peeling

Ziaja werd in 1989 opgericht in Gdansk in Polen en is wegens groot succes in eigen land nu ook wereldwijd te koop.  In 2013 opende de eerste Ziaja winkel in Den Haag en zijn ze ook met de web shop gestart.

Ziaja werkt met natuurlijke ingrediënten, strakke en duidelijke verpakkingen (recyclebaar) en goede kwalitatieve producten voor een betaalbare prijs. Alle producten zijn dermatologisch en op allergieën getest en natuurlijk dierproefvrij!

Ook bevat 60% van de producten geen parabenen.

Ziaja Sensitive peeling      Ziaja sensitive peeling

In Nederland is er keuze uit meer dan 225 verschillende producten. Deze variëren van producten voor het gezicht, lichaam en haar. Voor de verzorging van het lichaam van verschillende leeftijden en huidtypen.

Ook hebben ze salon kwaliteit producten en producten(DeNova Pro) voor een gevoelige huid en bijzondere huidaandoeningen(ZiajaMED).

Ik ontving dus de Enzyme peeling. Deze kost EUR 5,29 wat natuurlijk een koopje is voor zo’n lekker product. Want dat is het. De peeling is doorzichtig (vandaag geen foto, je zag niets 🙂 )en brengt makkelijk aan op je gezicht.  Je gebruikt het product eigenlijk dus als een masker en laat het 10 a 15 minuutjes intrekken. Het verwijderd  dode huidcellen en je kunt het 1 a 2x per week gebruiken. Zelf gebruik ik het 1x per week. Na verwijdering van het ‘masker’ voelt je huid heerlijk zacht aan en heb ik geen vlekken of rode verkleuring. Hij is heerlijk mild en zorgt voor een stalend huidje.

Ziaja Sensitive Peeling      Ziaja sensitive peeling

Dag dode huidcellen, hallo frisse huid 🙂

Ik dit peeling masker zitten geen siliconen, geen minerale oliën en geen parfum. Ook geschikt voor de gevoelige huid dus. Zeker een aanrader.

Ben jij bekend met het merk Ziaja?

Annette

 

 

 

 

10 thoughts on “Ziaja

 1. Dit klinkt als muziek in mijn oren! Ik wacht steeds tot de Microdelivery peel van Philosophy eens afgeprijsd wordt, maar deze klinkt heel goed. En de prijs, perfect. Zit nu op hun website te kijken… Ow dear, dat gaat weer geld kosten. Zie allemaal interessante producten van dit merk…

  Like

  • 🙂 Ik kom binnenkort met nog een review want inmiddels heb ik ook het rode klei masker kunnen proberen. Die is ook superlekker kan ik je melden, en net zo vriendelijk geprijsd. Ik denk dat de producten van Philosophy nooit in de aanbieding zijn? Alleen wellicht met een kortingsaktie van de ICI….

   Like

 2. Pingback: Kleimasker | Ann Ages Gracefully

 3. Pingback: Styletone box Juni | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s