Weekoverzicht

Weekoverzicht #96

Ik heb een fijne week achter de rug ondanks dat het weer ons een beetje in de steek liet. Maar wel goed voor de landbouw en mijn tuin 😊 . Het was een week van feestjes, mijlpalen en gebroken records. Lees je mee?

Gewerkt/gedragen

4 dagen aan het werk geweest en ik kan goed merken dat al ‘mijn’ winkels weer open zijn want het was knetterdruk. Ook gaan we een nieuwe outlet winkel openen in zuid-Duitsland dus daar ben ik druk de werving voor aan het doen. Ook in Amsterdam (op kantoor) hebben we een vacature en daar kwamen binnen 2 dagen 200 reacties!!! op. Veel werk dus en jammer dat mensen zo slecht lezen want er zit een hoop tussen wat met geen mogelijkheid gaat passen. Ik weet dat mensen het gewoon proberen maar het kost veel tijd om al die CV’s te screenen en ik stuur altijd netjes iedereen een afwijzings -email dus ja het was even aanpoten.

Gegeten

Op het menu hadden we Naanpizza met Yazzara, gehakt en spinazie was heel lekker en deze hebben we al eens eerder gehad.Ook de spinazie gratin en spiegelei was een herhaling en maar goed dat ik altijd een doosje eieren heb want bij het openen van de koelkast van de week kwam de hele doos naar buiten zeilen! Wat een troep zeg.  Het derde gerecht waren de Kipworstjes met zelfgemaakte appelmoes die heeft Isabelle klaargemaakt en smaakte ook weer overheerlijk.

Feestjes

Het was vorige week mijn 6e blogverjaardag 😊 het is dat WordPress me er altijd netjes aan herinnerd want ik vergeet het geheid. Sta er ook niet zo heel erg bij stil maar wil wel weer net als vorig jaar in December een weggeef aktie voor jullie doen. Op vrijdagavond ging ik lekker uit eten met vrienden. Vriendinnetje was vorige maand 50 geworden en dat moest uiteraard nog even gevierd. Op zondag was er bij mij thuis een klein feestje voor mijn ouders die afgelopen vrijdag maar liefst 55 jaar getrouwd waren. Voor de volgers die mijn blog al jaren lezen weten wellicht de surprise party van 5 jaar terug in Turkije nog wel? Even een gezellig drankje en hapje gedaan met mijn zus en zwager erbij. We hadden schalen met High-tea besteld en wat tapas. Het was veel te veel natuurlijk maar allemaal erg lekker.

Record

Ik probeer altijd zuinig te rijden met mijn auto en ik vind het een sport om zoveel km’s op 1 tank te doen. Ik wilde graag een keer de 800km halen en dat was 1x gelukt toen stond de teller op 804 en daar was ik al zeer content mee maar nu wow gewoon ruim 880 kan wel merken dat als ik dus naar het werk reed ik nooit hoef te remmen en door kan rijden nu het zo rustig is 🙂 denk niet dat ik dit dus nog een keer ga halen dus heb er een foto van gemaakt! Het is nu alweer een stuk drukker op de weg dus ik denk dat dit een eenmalig record was.

WO 96 (9)

Gesport

Ook heb ik keurig gesport en later in de week met de lagere temperaturen ging dat een stuk beter dan toen het zo warm was. Woensdag was ik een dagje op kantoor en had ik een allerliefst kaartje van BeautybyBabs in de bus met wat samples dus die ga je zeker een keer zien in een sample Saturday.

Hoe was jouw week?

Annette

 

12 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Een bijzonder weekje en druk weer op het werk.
  Wat fijn en gezellig dat jullie dat voor je ouders hebbe gedaan en dat hebben ze verdient.
  Het is een hele tijd 55 jaar, maar zag alleen een foutje. Afgelopen donderdag was het hun trouwdag. Kan gebeuren in deze hectische tijd.
  Ziet er allemaal lekker uit.

  Geliked door 1 persoon

 2. Gefeliciteerd met je ouders! En wat een heerlijkheden allemaal. Goed dat je iedereen een afwijzing stuurt mijn neef die zich suf solliciteert sinds 3 maanden krijgt meestal op 5 sollicitaties maar 1 berichtje terug, Fijne week.

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat een mijlpaal van je ouders! Ik kan me de surprise in Turkije nog herinneren.
  Mijn ouders over, hopelijk, twee jaar 55 jr huwelijk.
  Leuk die high tea en tapas hapjes!
  Netjes om een afwijzing te sturen, iemand neemt toch ook de moeite om te solliciteren vind ik altijd. En natuurlijk heb je erbij die niet lezen of dat uit de brief duidelijk blijkt dat ze moeten solliciteren, maar ja….
  Succes deze week!

  Geliked door 1 persoon

 4. Wat een heerlijk eten! Ik weet nog inderdaad dat jullie die surprise party hielden, dat vond ik zo een leuk idee!
  Haha, die landbouw, te leuk! Mijn kool of wat het ook is (ik ben er nog niet achter) groeit als een malle. Straks gaat ie “Feed Me” roepen, zoals in de film Little Shop of Horrors. (laat ik volgende week in de KeeK zien)
  Wat lief dat je mijn kaartje overal laat zien! Ik vond het best een beetje “matig” wat ik erbij had gestopt, maar ik had geen nieuwe samples liggen (heb nog wel oud spul maar dat doe ik jou niet aan) en deze zijn van pasgeleden (zegt natuurlijk ook niks over hoe oud ze zijn). En dubbel lief want veel bloggers zouden niet eens een foto op Instagram van zoiets plaatsen omdat het niet “esthetisch” staat in hun Instagram feed. (haha) Daarmee bedoel ik dat wij nog lekker plaatsten wat wij leuk vinden!
  Geniet ervan en benieuwd wat jij ervan vindt!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s