Hieperdepiep

Mijn ouders 50 jaar getrouwd

Zoals jullie al hadden meegekregen vierden mijn ouders afgelopen week hun 50 jarig huwelijksfeest. Wowie dat is een hele poos, hahaha. Natuurlijk moest dat gevierd worden. Afgelopen zondag gaven mijn ouders een gezellig feest voor hun familie en vrienden.

Mijn allerliefste pappa en mamma

Mijn allerliefste pappa en mamma

 

Er moest natuurlijk wel ook even een leuke outfit gescoord worden. Ik kocht in Duitsland dit leuke jurkje. Ik kocht het bij Orsay en ik betaalde er EUR 19,95 voor. Geen geld toch voor zo’n leuke jurk? Ze hadden trouwens bij deze winkel echt superleuke kleding en hele gave tassen ook. Ik was bij Centro in Oberhausen. Mijn schoenen was een stukje lastiger. Ik wilde graag iets met een bescheiden hak en zilver. Nou, ga er maar aanstaan. Zowel online als offline was ik aan het zoeken en uiteindelijk vond ik deze wedges bij Wehkamp. Let even niet op mijn haar, dat wilde nog even niet zoals ik het wilde 😉

IMG_3093      IMG_3094

Uiteraard kregen mijn ouders een mooi kado. Ze wilden niets, pfffff handig. Dus mijn zus en ik besloten voor een nieuwe familiefoto. Mijn ouders hebben er nu nog 1 hangen van denk ik 25 jaar geleden (met mislukt permanentje van mij, hahha) dus hoog tijd. We hebben bij een fotograaf in Apeldoorn een mooie serie laten maken en dit was het eindresultaat. Leuk toch!

familiefoto

Mijn ouders zijn dinsdag met vakantie vertrokken. Dat lieten wij natuurlijk niet over onze kant gaan. Al een half jaar geleden besloten wij (mijn zus en haar man en ik en Isabelle (de rest kon niet mee ivm school)) om ook naar Turkije af te reizen :). Een half jaar je mond houden. Op dezelfde dag vliegen en een dag ‘verstoppen’ in het hotel om ze bij het ontbijt op donderdag te kunnen verrassen…. Of het allemaal gelukt is laat ik zeker nog in een blogpost weten. Wij hebben al maanden de grootste lol en proberen ze steeds uit te horen: Hoe laat ontbijten jullie altijd? Hoe laat ga je naar het strand? Etc. Dikke pret en ze hebben niets doorgehad.

Ik houd jullie via Instagram van onze ‘secret mission’ op de hoogte en als ik terug ben zal ik verslag doen. Ik ben dus even wat trager met reageren op de reacties maar laat jullie dat niet weerhouden. Ik ben maar 8 dagen weg en de blog gaat gewoon door.

Hebben jullie wel eens een surprise voor iemand georganiseerd?

Annette

 

8 thoughts on “Hieperdepiep

  1. Leuke jurk, staat je goed, joh! Volgens mij droeg je niet vaak jurken als ik het goed heb, maar wat een classy geheel zo. Like it! Supergaaf, jullie verrassing. Ben heel erg benieuwd hoe ze reageren. Veel plezier!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s