Nagels #13 – Dior Porcelaine 204

Vorig jaar was ik een aantal dagen voor mijn werk naar Parijs. Ik kreeg de ‘opdracht’ om voor mijn dochter iets moois mee te nemen. Dat bleek makkelijker gezegd dan gedaan. Ik was daar om een workshop te geven en een conferentie bij te wonen en de dagen zaten van half 9 tot einde van de avond volgepland.

IMG_2886      IMG_2893

Gelukkig gingen we de tweede dag een aantal store-checks doen en zag ik mijn kans schoon 🙂 wij moesten namelijk een drietal winkels bezoeken en proberen om ons in te laten schrijven voor een membership (klantenkaart dus) om te zien hoe moeilijk/makkelijk dat zou zijn. En laat nou net 1 van de winkels de Sephora zijn (hoera!).

IMG_2884      IMG_2889

Ik had namelijk dit lakje gezien in de voorjaarscollectie van Dior en vond hem zo mooi dus dacht dat dat wel een mooi ‘frans’ kadootje zou zijn. Helaas was deze kleur niet meer voorradig. Balen dus. Later moesten we bij een andere winkel nog even wachten op de manager en spotte ik verderop in de winkelstraat nog een Sephora winkel. Met goedvinden van mijn teamgenoten sprintte ik er even tussenuit en ja hoor, het allerlaatste lakje dat ze hadden.

Ik vind hem echt prachtig en ook mijn dochter is er erg blij mee. Het is de kleur 204 Procelaine van de Dior voorjaarscollectie van 2014. Ik weet dus niet of deze nu nog te koop is. Het lakje was wel duur en kostte als ik het me goed herinner zo’n EUR 26,-. Dit is dus wel de duurste lak uit mijn nagellak loopbaan zeg maar.

IMG_2888      IMG_2890

Helaas ben ik niet zo tevreden over de lak. De kleur is prachtig maar hij is bijna niet te lakken. Op mijn nagels draag ik 2 laagjes en een topcoat as-usual maar het aanbrengen bracht mijn nagelstyliste bijna tot wanhoop. Als je hem aanbrengt streept hij heel erg en als je dan nog een keer erover heen gaat is de lak weer weg. Het kostte dus nogal wat moeite om hem mooi op mijn nagels te krijgen. Mijn nagelstyliste denkt dat er teveel olie in de lak zit en dat hij daarom niet lekker lakt.

Super jammer dus maar uiteindelijk is het gelukt en loop ik er helemaal voorjaarsproof bij 🙂

Wat is het duurste lakje uit jullie nagellak stash?

Annette

6 thoughts on “Nagels #13 – Dior Porcelaine 204

 1. Mijn ‘duurste’ nagellak die ik heb is volgens mij Opi. Ik heb ook een Dior lak liggen, die zat in een goodiebag volgens mij. Maar wat een slechte lak. Het is heel lichtroze, bijna beige en je ziet er nauwelijks iets van. Exact dezelfde vorm heeft het flesje. Op de bovenkant van de dop staat CD. Daar had ik ook meer van verwacht…

  Like

  • Twee reacties dat de Dior lakjes toch niet zo goed zijn. Wist ik niet, je verwacht als je zoveel geld uitgeeft toch dat het een soort ‘super’ lakje is :). Ik heb ook best veel OPI dat is een tijd mijn go-to lak geweest. Die zijn kwalitatief wel altijd goed moet ik zeggen.

   Geliked door 1 persoon

 2. Mooi kleurtje! Mijn duurste is ook van Dior. Ook ik was niet helemaal happy met de kwaliteit. Hij werd ook erg snel dik. Als je dan toch iets wilt dan zijn die van Chanel een aanrader. Maar ook China Glaze en OPI zijn erg fijn!

  Like

 3. Ah wat een mooi en lief kleurtje! Jammer dat hij zo vervelend lakt en dekt.. dat zou je toch niet verwachten als je zoveel geld uit geeft voor juist een luxe product? Jammer, maar de kleur is wel erg mooi!
  Ik heb ook een lakje van Dior wat ik afgelopen winter met 50% korting bij de ICI Paris kocht, dan is het net even iets leuker om te kopen 😉 Dat is het duurste lakje in mijn stash, samen met een lak van Chanel die ik voor kerst heb gekregen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s