Nagels #12

Catrice 04 Your Fresh Apri-Coat

Mijn vorige lakje dat ik in Londen (lees hier ons reisverslag) kocht had ruim 3 weken op de nagels gezeten en was echt aan een vervanger toe. Deze keer koos ik voor een lakje dat ik kreeg voor mijn verjaardag. Het komt uit de nieuwe collectie van Catrice de Luxury Nudes.

IMG_2707      IMG_2709

Dit lakje is een soft matt lakje. Zelf ben ik niet van de matte lakjes dus bij mij zie je hem met een topcoat aangebracht waardoor hij gewoon glimt maar wel een beetje ‘dof’ oogt.

Zonder topcoat is deze lak echt mat maar zoals gezegd vond ik dat niet echt mooi. De kleur is lekker fris en past goed bij dit jaargetijde. Nu alleen het weer nog een beetje laten meewerken en ik ben klaar voor de paasdagen :).

IMG_2714      IMG_2716

De lak dekt in twee laagjes en ook al heet hij Apri-Coat vind ik hem toch echt meer roze dan abrikoos maar dat is wellicht ook een beetje persoonlijk maar bij abrikoos heb ik toch echt een andere tint in mijn hoofd.

Mooi kleurtje en ik zit er de komende weken weer knap bij. Je kunt de lakjes van Catrice kopen bij het Kruidvat. Ik vind ze altijd prima van kwaliteit en ze kosten EUR 2,89

IMG_2717      IMG_2718

Het bedrijf waar ik werk is altijd gesloten op Goede vrijdag dus ik ga heerlijk 4 vrije dagen tegemoet. Ik ga in elk geval altijd een uitgebreid ontbijtje doen maar heb verder nog niet echt plannen. Ik hoop op een beetje lekker weer dan wellicht een beetje de tuin ook voorjaar klaar maken. Mijn tegels kunnen wel een groene aanslag reiniger gebruiken helaas :(.

Heb jij al plannen voor de komende paasdagen?

Annette

6 thoughts on “Nagels #12

  1. Mooi kleurtje, zit tussen abrikoos en roze in. Je hebt de lak ook perfect opgebracht. Ik zit te denken, omdat ik zelf figurante ben, ze vragen wel eens handmodellen. Denk dat je dat zo kan doen, je hebt mooie handen. (en handmodellen verdienen best veel)
    Met de Paasdagen heb ik geen plannen. Ik denk dat we een dagje naar mijn schoonouders gaan…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s