Voorjaar winaktie – Balea

Omdat ik jullie (die mijn opgemaakt video’s bekijken) altijd laat zien dat ik veel producten van Balea gebruik dacht ik dat het leuk zou zijn jullie ook eens deze producten te laten proberen. Niet iedereen kan aan deze producten komen omdat je ervoor naar Duitsland moet. Ze zijn namelijk van de DM markt.

Ik heb nog een shampoo en een douche crème en die ga ik verloten aan 1 van jullie 🙂

IMG_2756

De shampoo heeft geen siliconen en is in de geur Bloedsinaasappel en Moringa. Dit is echt een van mijn favoriete geuren. Hij is echt heerlijk.

De douchegel is een limited edition en inmiddels niet meer te koop. Die van mij is op en deze, in de geur carambola, is ook echt super lekker.

IMG_2757      IMG_2758

Wat moet je doen om deze twee heerlijke producten in je bezit te krijgen. Niet zo veel hoor, ik zou het leuk vinden als je wilt volgen via WordPress of Bloglovin, dat kan heel makkelijk via de rechter zijbalk.

Wat MOET je doen? Mijn facebook pagina liken (kan ook via de zijbalk) en even een reactie achterlaten dat je meedoet, laat bij je reactie ook 1 tip achter wat je of graag zou willen zien op mijn blog (mag een bepaald product zijn) of wat ik op mijn blog zou kunnen verbeteren.

IMG_2759

Ik ben nu bijna een jaar aan het bloggen en ik zie zelf al een wereld van verschil met mijn eerste artikelen (ai, die waren niet best :)) maar ik leer nog steeds en probeer het steeds beter te doen.

Ik hoor graag van jullie en op maandag 13 april maak ik de winnares bekend hier op mijn blog. De naam die ik dan publiceer moet haar adres binnen 4 dagen aan mij doormailen, zo niet, dan kies ik iemand anders.

Annette

 

8 thoughts on “Voorjaar winaktie – Balea

  1. Wat een heerlijke producten lijken me dit! Tot mijn stomme verbazing volgde ik je eigenlijk nog niet op bloglovin terwijl je toch heel vaak leuke comments op mijn blog achterlaat! Shame on me! Ben je dan ook van de week gaan volgen en heb even tussen je blogposts gekeken en vind dat je een hele leuke blog hebt. Alles komt aan bod. Ik zou eigenlijk maar 1 tip kunnen bedenken…blijf dit plezier wat je nu hebt in het bloggen houden dan blijft het de leuke blog die het nu is! Ik volg je nu inmiddels ook op Facebook. Ik doe graag mee om deze heerlijke producten te winnen. En Balea of DM shoplogs doen het altijd goed! 😉 lieve groetjes Mandy

    Like

  2. Klopt, jouw blog ziet er steeds leuker uit. Ik blog al wat langer, maar ik ben eeuwig aan het frutten aan mijn blog. Soms voelt het aan alsof ik mijn huis steeds opnieuw inricht. Tja, tips… Ik vind persoonlijk dat iedereen het moet doen zoals ie het zelf wilt. De inhoud van een blog vind ik interessanter dan alles eromheen. Sommigen hebben kei mooie foto’s , maar schrijven ze eigenlijk nergens over. Mijn tip, blijf gewoon jezelf. Wat ik wel weet is, dat de Facebook widget in juni veranderd moet worden, waarom, geen idee. Is weer iets van Facebook. Ik heb het al veranderd.(zal ik op mijn FB pagina de link met de tutorial erop zetten?)
    Ik volg je al natuurlijk en zie dat ik je FB fanpage ook kan volgen. Ga ik doen.
    Ik ben wel heel erg benieuwd naar de shampoo, daar ben je altijd zo enthousiast over. Dus ja, ik doe mee.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s