MUA

MUA Romantic Efflorecense Palette

Het nieuwste (volgens mij) palette van MUA is deze. De Romantic efflorecense. Hij is wel al een maand of 3 uit denk ik want ik had hem voor mijn vakantie naar Griekenland al gespot. Ik had hem toen niet direct gekocht maar was het wel van plan dus nu dan toch meegenomen bij het Kruidvat. Je betaald EUR 5,99 voor dit palette.

MUA Romantic Efflorescense      MUA Romantic Efflorescence

Mijn vorige palette de Springbreak gebruik ik nog steeds regelmatig. Dit palette heeft een aantal bruintinten, paars en een beetje groenig (Reveal & Exposed, deze lijken op de foto meer grijzig maar op mijn ogen toch echt meer groenig, apart en mooi :)). Achterop het doosje vind je de namen van de diverse kleurtjes. Ik vind de variatie aan donkere en lichte kleuren heel goed.

MUA Romantic Efflorescence       MUA Romantic Efflorescence

Het is wederom een palette waar je diverse looks mee kunt maken. Prima voor overdag naar kantoor en je kunt het wat heftiger maken voor een avondje uit. Met een dun kwastje kun je ook prima een eyeliner zetten met deze kleurtjes. Ik maak het kwastje dan een beetje nat dat werkt net even wat fijner.

MUA Romantic Efflorescence   MUA Romantic Efflorescence   MUA Romantic Efflorescence

Mooi doosje voor een prima prijs. Ik heb hier een aantal looks gemaakt met de bruintinten en met de paars tinten. Met name ook de ‘koper’ kleur is erg mooi. Zoek jij nog een lekker divers palette waar je verschillende kanten mee op kunt? Dan vind ik dit zeker een optie. Betaalbaar en kwalitatief in orde.

MUA Romantic Efflorescence    MUA Romantic Efflorescence MUA Romantic Efflorescence    MUA Romantic Efflorescence MUA Romantic Efflorescence     MUA Romantic Efflorescence

Wat is jouw favoriete oogschaduw kleur?

Annette

 

14 thoughts on “MUA

  1. Zo te zien zijn het matte kleuren, daar hou ik van. En lekker budget!
    Maar o dear.. ik ben gewoon hypnotized door die wimpers! Baal dat ik het nog niet kan bestellen… moet even mijn geldboom wat water geven…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s