Sample Saturday

Neoderma – eye contour crème

Neoderma vind ik een heel fijn merk. Ik heb diverse tubes van de Blue Blood gel gebruikt en ook al eens een review over geschreven op mijn blog (klik hier). Echter, is Neoderma een beetje van het toneel verdwenen in Nederland en dat is jammer. De producten zijn nog wel online verkrijgbaar.

– Ik heb blijkbaar mijn foto’s van dit product verwijderd 😦 – nergens meer te bekennen, sorry daarvoor maar wil het artikel toch graag plaatsen 🙂

neoderma

 

Wat voor product is het?

Een oogcontour crème, met dit kleine tubetje (ik had er twee) heb ik een eeuwigheid gedaan. Je hebt maar een speldenknopje nodig natuurlijk dus ideaal om mee op reis te nemen deze kleine tubes. Ik heb ervan genoten.

Welk merk betreft het?

Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid.’ De producten van Neoderma worden op het zonovergoten eiland Cyprus ontwikkeld en geproduceerd. Neoderma brengt schoonheid letterlijk terug naar de natuur. In het moderne Neoderma onderzoekslaboratorium selecteert men de beste en meest effectieve kruidenextracten om de allerbeste schoonheidsproducten samen te stellen. Door de actieve kruiden en plantenextracten die in Neoderma producten zijn verwerkt, kunnen veel huidproblemen worden verholpen. Neoderma is vrij van genetisch gemanipuleerde organismen, lanolinen, minerale oliën en parabenen en is niet op dieren getest.

Wat is de eerste indruk:

Dik in orde, de huid onder mijn ogen voelt direct zijdezacht en opgefrist aan, er zit iets van een gladmakertje in voel ik maar lekker spul.

Kopen of niet kopen?

Ja wat mij betreft wel, zoals ik al zei alleen nog online te koop op het moment en ze hebben een heel nieuw concept inmiddels waarbij alles ook in luchtdichte flacons zit. Prachtig maar daar betaal je wel voor. De oogcrème die ik heb getest zie ik online nog voor rond de EUR 40,- te koop. Ik had deze tubetjes gekregen toen ik fullsize tubes van de Blue Blood gel kocht die raad ik sowieso aan dat is toch heerlijk spul! 🙂

Annette

 

6 thoughts on “Sample Saturday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s