Sample set huidverzorging via Skins

Toen ik op mijn speurtocht naar fijne nieuwe gezichtsverzorging op de site van Skins.nl kwam zag ik daar iets handigs. Ze laten je 5 samples naar keuze kiezen voor EUR 15,- (incl. Verzendkosten) en dan krijg je een tegoedbon van EUR 15,- in te wisselen voor een product naar keuze.

Dat vond ik echt superleuk dus ik nam de proef op de som.  Het pakketje kwam al binnen twee dagen binnen en zag er zo uit.

IMG_1971  IMG_1970

Het is trouwens best lastig om tussen al die heerlijke producten 5 keuzes te maken.  Ik zocht uiteindelijk 3 samples uit voor nachtverzorging en 2 voor de dagverzorging. Mijn keuze ging uit naar:

1             Esthelle & Thild – Recovery Night cream

IMG_1973

2             Rodial –Dragon’s blood Night cream

IMG_1974

3             Nuxe – Intens Redensifin. Line cream night

IMG_1975

4             Dr. Brandt – Ruby Crystal hydra cream

IMG_1976

5             Patyka – Tea Tree Face cream

IMG_1977

Nu kon ik op mijn gemak deze samples testen en mijn mening vormen en dan een fijne fullsize uitzoeken.  De voucher van EUR 15,- komt in een klein envelopje en het ziet er allemaal keurig verzorgd uit.

IMG_1979

Ik vind dit echt een goed idee en een fijne manier ook om je klanten kennis te laten maken met de producten die je verkoopt. Ik ben lekker aan het testen geweest en mijn keuze voor de fullsize is gegaan naar de Esthelle & Thild daar komt dus een uitbereide review van als ik die wat langer heb getest. De kleine potjes bevatten overigen genoeg product om zo’n 4 a 5 keer te gebruiken dus je kunt echt wel een menig vormen over het product voor je tot bestellen overgaat.

Nadeel: Ik vond 4 van de 5 producten echt super lekker 🙂 en heb heel lang getwijfeld welke ik nu uiteindelijk zou bestellen. De Rodial cream is namelijk ook echt goddelijk. Ik heb zo’n vermoeden dat die er  ook nog wel gaat komen een volgende keer en van de Dr. Brandt kreeg ik echt een prachtige glow. Bij skins zijn ze dus nog niet van me af. Dat vinden ze  vast niet erg 😉

Heb jij wel eens op deze manier producten uitgetest?

Annette

13 thoughts on “Sample set huidverzorging via Skins

  1. Heerlijk is dat, dat je eerst kan kijken wat je ervan vindt. Ik bestel wel eens parfum samples bij Annindrya Perfume Lounge, 5 kleine ‘flesjes’ met parfums naar keuze voor €15. Heerlijk! en je doet er ook nog eens heel lang mee!

    Like

  2. Wat een super leuk concept! Ik wist wel dat dit bij Skins met Parfum samples kon, maar niet dat het ook met huidverzorging mogelijk is. Bedankt voor de tip, ik ga dit weekend meteen snuffelen op de website 🙂

    Like

  3. Pingback: Estelle & Thild – Night Cream Rose Otto | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: dr. brandt – Needles no more | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s