Nieuwe gympen – adidas ZX Flux

Ik had zin in nieuwe sneakers, of gympen  – ik weet nooit de juiste benaming – en bij diverse collega’s zag ik weer zulke leuke exemplaren dat ik ook maar weer eens op de adidas site ging rondsnuffelen.

Mijn keuze viel op de de ZX Flux 2.0

IMG_2112      IMG_2116

De flux schoenen zijn er in vele uitvoeringen maar ik ging voor deze van stof. Ze lopen heerlijk en de roze details in combinatie met het grijs zijn erg leuk, ze maken de schoen echt af en geven er toch een beetje kleur aan. De kenmerken van deze schoen zijn;

 • Zacht en comfortabel bovenwerk van jersey
 • Bijkleurend middendeel met uitgesneden 3-Stripes
 • Comfortabele voering van textiel
 • TORSION® SYSTEM voor een sterke middenvoet
 • ZX 8000-midden- en –loopzool

IMG_2114      IMG_2115

Je kunt ze prima combineren onder een spijkerbroek maar ook prima met een skinny (legging) of met wat ‘nettere’ kleding. Zelf heb ik  smalle voeten dus ik moest wel even de veters goed strak doen want de schoen heeft een ‘normale’ breedte. Ze zijn superlicht en dragen dus heel comfortabel. Ondanks dat de schoen van stof is blijven je voetjes lekker warm (en dat zegt wat, want ik heb altijd ijsklomp-voetjes :)).

IMG_2118   IMG_2117   IMG_2119

Deze gaan veel gedragen worden de komende tijd dat weet ik wel zeker. De prijs is EUR 95,- dat is niet goedkoop maar voor een paar fijne schoenen ben je toch altijd een hoop geld kwijt. Zelf krijg ik korting wat natuurlijk erg fijn is.

Wat vinden jullie van deze en dragen jullie ook graag gympen?

Annette

 

10 thoughts on “Nieuwe gympen – adidas ZX Flux

 1. Ze zijn leuk! Ik draag bijna nooit gympen, veel miskoopjes gehad met heel goedkope versies. Zaten niet lekker, zweetvoeten… Afgelopen zaterdag nog de stad in geweest op zoek naar witte gympen voor een figuratie als verpleegster.Ik zag bij H&M hele mooie, maar die waren €30. dus heb ik ze maar niet gekocht. ( ik nam maar witte ballerina’s mee) Ze hadden op de set genoeg witte schoenen, dus dat was opgelost. Maar ik onthoud ze wel, die van H&M zagen er erg comfy uit!

  Like

 2. Nog een ‘oude’-vrouwen beautyblog! Nirvana! Via glamouristagirl en veertigplusvrouw kom ik nu bij jou uit. Leuk!

  Groetjes Hennie, ook een oudje. 😊

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s