Sample Saturday

Rodial – Lip masker

Er gingen twee lipmaskers mee naar Curaçao. Ik ben niet zo’n fan van maskers en ze zitten dan ook niet standaard in mijn routine. Het kost me vaak te veel tijd en ik vergeet het ook gewoon. Vakantietijd is voor mij wel altijd een moment om wat maskers in de koffer te gooien en uit te proberen.

Rodial dragon's blood lip mask

Welk merk?

Rodial is opgericht in 1999 in Londen door Maria Hatzistefanis (klinkt heel Grieks 😉). Maria werkte al in de beauty industrie maar in de bladen branch en ontdekte een gat in markt voor producten die specifieke gebieden aanpakken en een langdurig effect bewerkstelligen.

Inmiddels is Rodial een merk dat in meer dan 35 landen wordt verkocht. De producten met Dragons’ blood hebben wel een iconische status bereikt.

Ik ben zelf nu met een reiniger van dit merk bezig en eerder heb ik al eens een sample gehad. Die sample stamt alweer uit 2015 maar die vond ik toen reuze fijn dat weet ik nog wel. Eigenlijk nooit iets gekocht uiteindelijk omdat het toch allemaal best prijzig is.

Rodial lip mask

Wat is het?

Een lip masker dus. Ik zei het al, ik heb er weinig mee en met een lip masker nog minder. Ik zie eerlijk gezegd het nut er totaal niet van in maar wellicht iemand die echt heel veel rimpels rondom de mond heeft vind dit product een uitkomst?

Je koopt dit masker normaliter in een pak van 8 stuks – dan zou je dus echt een kuurtje kunnen doen en wie weet zie je dan een goed resultaat. Uiteraard zit er Hyaluron in haha en dus het extract van de Drakenbloedboom. Deze wordt herstellende eigenschappen toegeschreven. Wij kennen deze ‘boom’ vooral als de Dracena kamerplant 😊 (ik leer echt een hoop van Google haha).

Wat vond ik ervan?

Nou, je kon het al verwachten natuurlijk – heel leuk – vooral erg gelachen omdat Isabelle en ik elk op bed lagen met zo’n lip masker op en daar de slappe lach van kregen. Het formaat is ruim te noemen dus het neemt naast je lippen het hele gebied rondom de mond mee. Lekker hydraterend maar ik zie niets spectaculairs gebeuren.

Rodial lip mask

Waar te koop en wat kost het?

Ik zie wel een paar aanbieders die het masker los aanbieden voor zo’n € 6,- maar van origine komen ze dus in een pak met 8 stuks en die vind ik online voor € 31,-. Ik zeg houd je geld lekker in je zak en koop iets anders fijns. Maar wellicht ben ik te kritisch?

Is het iets voor jou een lip masker?

Annette

6 thoughts on “Sample Saturday

 1. Ik vind het eerlijk gezegd ook niks maar for a good laugh wel heel geschikt! Al kan dat natuurlijk ook op budgetvriendelijke manieren. Ik zou het bijna een beetje benauwd ervan krijgen, hoewel ik ooit in een salon een vrij stevig masker ooit heb gehad die ook over de mond ging en die wat top.
  Volgens mij is het een bedenksel van mannen, hebben ze misschien even rust? 😉

  Geliked door 1 persoon

 2. Rodial heeft echt fantastische producten die hun geld meer dan waard zijn maar zo’n lipmasker, ik zie het nut er ook niet echt van in. Vaak kom je met een ‘normale’ lipbalsem toch ook al wel een heel eind. Gelukkig heeft het toch nog voor wat entertainment gezorgd, haha!

  Geliked door 1 persoon

 3. Leuke foto denk dat een lipmasker weinig extra doet. Scrub soms met een oude tandenborstel en dan een dikke laag lipbalsem. Rodial is wel top. Ik kocht een een pot vitamine C reinigingspads bij TK Max voor 15 Euro….had ik er maar meer meegenomen. Heerlijk product.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s