Winactie!

Nu ik een half jaar aan het bloggen ben lijkt het me tijd voor een leuke winactie. Een half jaar dus alweer, en wat is het leuk om te doen. Ik krijg nog steeds elke week nieuwe volgers en leuke reacties en dat maakt het alleen maar leuker.

Wat kun je winnen?

IMG_1884

Ik heb een leuk pakketje samengesteld met de volgende items:

 • * CD van Leah Michelle – (een lekker muziekje tijdens het bloggen/blogs lezen is nooit weg natuurlijk)
 • * Een handcrème van Sabon – (je handjes moeten met al dat getyp soepeltjes blijven)
 • * Een mascara van Essence – (oogopslag….. belangrijk :))
 • * En een leuk opschrijfboekje – (voor al je hersenspinsels, blognotes, doodles)

Wat moet je doen om dit pakketje te winnen?

Makkie: Volg mij via Bloglovin (in de zij balk vind je een knop en zo kun je heel makkelijk al je leuke blogs volgen) en like dit bericht.

Laat even een comment achter zodat ik weet dat je mee wilt doen.

Easy does it!

Tevens kun je mij ook vinden op Facebook en Instagram (beiden te vinden in de zijbalk) geen must, maar vind ik wel leuk.

Ik maak op 20 December de winnaar bekend en als je snel bent met reageren heb je het pakketje wellicht dus nog voor de kerst in huis.

Verder zijn natuurlijk alle tips, vragen en opmerkingen om mijn blog nog leuker te maken van harte welkom. Laat ze achter via een comment of stuur me een mailtje!

Succes en bedankt voor jullie bezoekjes, heel tof!

Annette

 

15 thoughts on “Winactie!

 1. Super gaaf en heel lief! Ik doe heel graag mee en ik heb alle moet gedaan, alleen ik kan je Facebook niet vinden, als ik op de links klik ga ik naar mijn eigen Facebook en als ik op Instagram afbeelding klik gebeurt er niets.

  Like

 2. Leuke winactie!!! En gefeliciteerd met je half jaar….ga lekker door zou ik zeggen; ik volg je nog niet zo lang, maar er zitten leuke blogs tussen en heb er al een aantal gelezen! Doe ook graag mee aan deze winactie! Leuke handige spullen die altijd goed van pas komen ;-). Succes verder nog en ik blijf mee lezen! Liefs, Melanie

  Like

 3. Pingback: Mascara’s die ik de afgelopen maanden heb gebruikt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s