Nagels #6 – Essence Caramel Brownie

Oke, we kunnen nu spreken van herfst, nu dan echt 🙂 dusssssss een fijne herfstkleur. Mijn dochter kocht onlangs 2 lakjes bij het Kruidvat waaronder deze prachtkleur van Essence uit de Colour & Go lijn – Caramel Brownie (kleurnummer 197).

IMG_1737           IMG_1738

Dochterlief was zo goed om mij de nagellak te laten gebruiken om mee te nemen naar de nagelsalon zodat zij mijn nagels weer konden opvullen en van deze mooie kleur te voorzien.

Ik krijg hem niet helemaal lekker op de foto maar ik hoop jullie toch een goed beeld te kunnen geven. Het is een prachtige diepbruine kleur met mooie goud-koperen glitters. Ik wordt blij van deze kleur. Past goed bij de liters thee die in de herfst worden weggeslurpt.

IMG_1730             IMG_1732

Het lakje dekt echt prima in twee laagjes zoals je ziet. Tevens zit er een topcoat overheen.

Ik vind het leuk om elke keer mijn nagels van een nieuwe kleur te voorzien en ga de laatste tijd steeds van donker naar licht en dan weer naar donker. Lekker voor de afwisseling. Let even niet op mijn droge nagelriemen (dat heb ik altijd als ik net van de salon terug kom, is altijd met een beetje vettigheid weer opgelost).

IMG_1734

Welke kleur dragen jullie op dit moment?

Annette

6 thoughts on “Nagels #6 – Essence Caramel Brownie

  1. Mooie kleur! Mijn nagels zien er op dit moment verschrikkelijk uit. Een verhuizing.. maar nog geen eigen huis. Zal er nog misschien over bloggen.(heel lang verhaal) Maar al mijn beauty rituelen staan op pitje “0”….. Wat zal ik blij zijn om weer normaal alles om mij heen te hebben. XBabs

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s