L’occitane – Almand Milk Concentrate

Toen ik over mijn geurkaars van de L’occitane schreef (lees hier) meldde ik ook dat ik 3 samples had gekregen waaronder de Milk Concentrate. Die was echt heel erg lekker en ik besloot dan ook om een grote pot aan te schaffen.

IMG_1762         IMG_1766

De Milk Concentrate is een 2-in-1 verzorgingsproduct dat zowel verzacht als verstevigd. We like! De textuur is niet vet en geeft een lichte geur af die redelijk lang blijft hangen. Het is echt lekker romig en smeert heel makkelijk uit.

Het product is rijk aan amandelolie en –melk die dus voedt en verzacht. De combinatie van een derivaat van silicium en amandeleiwitten (gelijk aan collageen) vormt een complex dat op efficiënte wijze huidverslapping bestrijdt door invloed uit te oefenen op de synthese van de steunvezels.  Je lichaam voelt strakker en gladder.

Ik smeer me hiermee in na het douchen en aangeraden wordt om dit met cirkelvormige bewegingen te doen met extra aandacht voor de zones waarvan de huid verslapt (dijen, buik, buste), altijd van beneden naar boven.

IMG_1767       IMG_1769

Op de site vond ik ook nog een fijne tip: ideaal na het epileren of scheren dankzij de met kalmerende zoete amandelolie verrijkte formule.

Ook is de tolerantie getest onder controle van een dermatoloog (deze kreet zegt verder niet veel natuurlijk want of dat positief of negatief was wordt niet vermeld)

Ik ben normaal niet zo van de bodylotions en dergelijke en vind mijn baby-olie na het douchen altijd wel voldoende. Het zegt dus wel iets dat ik voor deze pot een uitzondering heb gemaakt.

IMG_1770         IMG_1771

Wellicht een fijn cadeau idee voor iemand voor de komende feestdagen? Er is een kleine verpakking die kost EUR 12,- en een grote pot kost EUR 39,-. Bovendien heeft L’occitane altijd superleuke geschenken. Ik blijf zelf dus even uit de buurt van de winkel op dit moment 🙂 Wel kreeg ik zelf ook wat fijne cadeautjes mee.

Ik had nog een bon van de aanschaf van de kaars en daar kreeg ik een heerlijke Verbena douchegel voor en omdat ik me inschreef voor de nieuwsbrief kreeg ik een geschenkje in de vorm van een douchegel uit de Almande lijn en een klein tubetje handcrème. Superfijn allemaal en dat maakt het winkelen altijd extra leuk nietwaar?

IMG_1763   IMG_1764    IMG_1765

Heb jij nog een fijne cadeau-tip voor de komende feestdagen?

Annette

 

13 thoughts on “L’occitane – Almand Milk Concentrate

  1. Ik ben dol op de geur van amandelolie. Grappig is dat inderdaad, getest door.. maar wat is de uitslag? Zo grappig. Tip voor de feestdagen, moeilijk..er zijn zoveel fijne producten!

    Like

  2. Wat een leuke verpakking en het klinkt echt als een heerlijk producten! Altijd als ik in de winkel ben wil ik alles kopen haha! Ik heb zelf een handcreme van kersenbloesem en die vind ik heerlijk! Hoop de parfum ooit ook eens te kunnen kopen hihi

    Like

  3. Pingback: Melvita | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: L’occitane | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s