Little Miracles – Organic Energy

Ik heb weer een heerlijk (nieuw) drankje gevonden. Bij de Albert Heijn trof ik deze schattige flesjes aan. Niet echt goedkoop a EUR 1,19 per stuk maar de verpakking en de belofte van een lekkere Ice Tea maakten toch dat deze mee gingen naar huis.

IMG_1295

Wat lekker zeg. De roze variant heeft een kersensmaak (ook al is Ice Tea de boventoon) en erg lekker. Ik kreeg het verhaaltje dat op de flesjes staat helaas niet goed op de foto dus dat zal ik even uittypen.

Op de dop staat een ‘toast’  -Drink to your health-. Leuk gedaan. In grote letters achterop staat Meaningful drinks to do you good. Nou dat belooft wat nietwaar? Het is een organische fusion van fruitsmaken. Smaakvolle witte thee met wat Ginseng. Een smaakvolle, dorstlessende drank met een lichte kersensmaak. Gezoet met Agave. (Het staat in het Engels op het flesje, dit is mijn vertaling ervan).

IMG_1347                 IMG_1348

Ingrediënten van de Witte thee variant:

Koolzuurvrij water, 8,7% Agave siroop*, vruchtensappen van concentraat 5,5% (waarvan appel 2,5% citroen 1,5%, Kers 0,5% Framboos 0,5% Acai 0,5%) 0,1% witte thee extract, 0,001% plantenextract (van 6 jaar oude Panax ginseng) en concentraat van wortel, zwarte bes, appel en citroenzuur en natuurlijke aroma’s en antioxidanten.

De zwarte thee variant geeft hetzelfde verhaaltje maar dan met lichte perziksmaak. De ingrediënten van deze zijn:

Koolzuurvrij water, 8,7% Agave siroop*, vruchtensappen van concentraat 8,5% (waarvan appel 4,5% citroen 3%, Perzik 0,5% en Acai 0,5%) Barley Malt extract, 0,12%, zwarte thee extract 0,001% plantenextract (van 6 jaar oude Panax ginseng) citroenzuur en natuurlijke aroma’s.

IMG_1290

De groene thee variant heeft als ‘smaakje’ granaatappel:

Koolzuurvrij water, 8,7% Agave siroop*, vruchtensappen van concentraat 5,5% (waarvan appel 5,2% citroen 2,6%, 1% granaatappel, Acai 0,5%) 0,1% groene thee extract, 0,001% plantenextract (van 6 jaar oude Panax ginseng) en concentraat van citroenzuur en natuurlijke aroma’s en antioxidanten.

Het is vooral erg lekker. Het flesje bevat 330ml en is goed dorstlessend. Ik houd van dit soort drankjes. Vooral als er geen koolzuur in zit. Lekker! Zelf vind ik de roze variant en de groene lekkerder dan de gele, die eigenlijk gewoon naar ice-tea Perzik smaakt. De roze variant is net iets aparter maar alle drie de smaken zijn prima te drinken.

IMG_1291      IMG_1293      IMG_1292

Niet goedkoop dus maar zeker een aanrader als je deze flesjes aantreft. Zoals gezegd kocht ik deze bij de Albert Heijn.

Heb jij nog leuke nieuwe drankjes ontdekt de laatste tijd?

Annette

2 thoughts on “Little Miracles – Organic Energy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s