Human + Kind – Anti-Aging Crème

Voor ik met vakantie ging las ik over het (redelijk) nieuwe merk Human + Kind en was gelijk mijn interesse gewekt.  Natuurlijk door de leuke gekleurde verpakking (marketing truc, ik weet het maar ik ben er gevoelig voor ;)) maar zeker ook door het verhaal erachter.

IMG_1127

Over de historie van Human + Kind kun je http://www.cosmania.nl/nl/shop/brands/Human-and-Kind/ meer lezen. Leuk ook dat het merk Nederlandse roots heeft.

Toen ik op Kreta was en even heerlijk aan het snuffelen in een apotheek/drogisterij kwam ik het merk tegen en besloot gelijk een product mee te nemen. Ik ging voor de Anti-Aging Crème.

Zoals ik al zei is de verpakking mooi en kleurrijk. Je vindt er ook vrij veel informatie op. Op de foto’s niet allemaal goed te lezen maar klik even op de link hierboven en dan kun je ook al aardig wat lezen.

IMG_1128                       IMG_1129

Maar goed, terug naar de crème.  Is het een anti-rimpel crème? Ja! Het is een oog crème? Ja! Is het is een beschermende moisturizer? Ja! Lekker hoor.  De crème zit in een pompje en daar ben ik vanuit hygiëne oogpunt altijd groot fan van.

De substantie is redelijk vloeibaar en houdt een beetje het midden tussen een serum en een crème. Ik gebruik 2 pompjes voor mijn hele gezicht nek en decolleté. Het smeert super makkelijk uit en door de dunne substantie trekt het snel in en plakt niet.

IMG_1132                      IMG_1133

De geur is vrij sterk (al zit er dus geen parfum o.i.d. in) en daar moest ik even aan wennen. Niet vies, lekker fris maar kan niet echt beschrijven de geur blijft even hangen maar trekt uiteindelijk wel weg. Dat vind ik zelf altijd prettig want als je ook nog een parfum gebruikt is het niet fijn (vind ik dan) als je verschillende luchtjes door elkaar ruikt.

Als ik de verpakking mag geloven belooft de Anti-Ageing Crème fijne lijntjes te  verminderen en rimpels uit te vagen, terwijl het de verschijning van ouderdoms-, pigmentvlekjes vermindert. De multipurpose crème maakt de huid zacht en egaliseert de teint.

Het actieve hoofingrediënt is het biologische abc-kruid (achmella oleracea). Deze staat bekend als ‘natuurlijke botox’, maar zonder de toxische effecten en zonder de noodzaak om het te injecteren onder de huid. Hierdoor is deze anti-aging crème van Human+Kind een betaalbaar en eenvoudig aan te brengen natuurlijk alternatief voor botox.

IMG_1130

Kijk, daar kunnen we wat mee dames nietwaar?! Ik neem het uiteraard met een korreltje zout maar alles waar geen naalden aan te pas komen zijn wat mij betreft oké, hahaha. Ik gebruik de crème nu al een aantal weken en mijn huid ziet er prima uit. Het enige nadeel aan deze creme is dat hij iets kan gaan rullen op de huid, dus het is smeren en niet meer aankomen. Om deze reden gebruik ik hem nu als nachtcreme en niet (meer) overdag.

Alle producten van Human + Kind zijn dermatologisch getest en hypoallergeen, speciaal gescreend op allergische reacties, waardoor de hele lijn heel geschikt is voor zelfs de meest gevoelige huid. Alle producten zijn vrij van parabenen, vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en andere chemische toevoegingen en zijn uiteraard niet op dieren getest.

Het leukste ingrediënt wat ik kon zien op de ingrediënten lijst was het Marshmallow extract, Wow wat moet ik me daarbij voorstellen? Word je er lekker ‘fluffy’ van wellicht? Dat ging ik dus maar eens even op google intikken. Ik vond daar dit artikel. http://www.wildly-natural-skin-care.com/marshmallow-for-skin-care.html  Blijkt dus dat het in behoorlijk wat huidverzorging producten zit, grappig. Nooit geweten.

Wil je ook de producten van Human + Kindproberen. Kijk dan eens bij www.cosmania.nl die hebben in hun winkel en webshop de producten te koop. De crème kost EUR 30,- wat ik niet veel geld vind voor een goed huidverzorgingsproduct. Aanrader!

Heb jij onlangs nog een fijn nieuw product ontdekt?

 

Annette

 

 

2 thoughts on “Human + Kind – Anti-Aging Crème

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s