Armband Yolanthe Cabau

De sieraden van Yolanthe heb ik vanaf het begin al leuk gevonden. Nadeel vond ik dat het alleen online verkrijgbaar was want sieraden wil je toch graag even goed kunnen bekijken nietwaar? Althans ik wel. Toen ik van de week hoorde dat haar sieraden bij V&D verkocht zouden gaan worden was ik er dan ook als de kippen bij.

IMG_1479               IMG_1486

Mijn keuze viel op deze mooie paarse variant met kraaltjes en het woordje love erop. De armbandjes vallen behoorlijk klein bleek toen ik hem ging passen. De mevrouw van de V&D zei ook dat er al iemand was geweest die het niet bleek te passen. Ik heb zelf smalle polsjes dus voor mij is hij perfect.

IMG_1483               IMG_1484

Ik ben erg blij met mijn nieuwe aankoopje. Het armbandje was EUR 39.95 wat ik een normale prijs vindt voor een dergelijk sieraad. Er waren ook nog smallere versies verkrijgbaar (die waren 10 euro goedkoper).

IMG_1499                          IMG_1500

Wat vind jij van de sieraden van Yolanthe?

Annette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s