Kruidvat Haarmasker – Fruity Botanicals

Nu de vakantie erop zat kon mijn haar wel een oppeppertje gebruiken. Ik nam bij het Kruidvat deze pot met Fruity Botanicals mee voor EUR 1,79 in de hoop mijn zon gedroogde haren van een lekkere dosis nieuwe energie te voorzien.

IMG_1138     IMG_1140

Het haarmasker zou Anti-Frizz (anit-pluis) zijn en bevat Granaatappel extract en parel proteine. Nou dat klinkt goed nietwaar?

De substantie is ook lekker romig en lobbig dus ik had er alle vertrouwen in.

IMG_1142

De eerste keer had ik een flinke lik uit de pot gehaald en in mijn haar gesmeerd. 10 minuutjes intrekken maar bij het uitspoelen voelde ik het al…. mwah, dit was niet zo lekker zacht als ik had gehoopt dus toch nog een beetje conditioner er achteraan.

Bij eerdere haarmaskers had ik toch echt voldoende aan het masker alleen en was het dusdanig voedend dat er geen conditioner aan te pas hoeft te komen.

Nog een keer proberen dus. Even nog de gebruiksaanwijzing cheken maar er staat toch echt 10 tot 15 minuten intrekken. Enfin.  Bij de tweede keer nam ik al een aanzienlijke hoeveelheid meer uit de pot maar helaas ook toen niet het (door mij) gewenste resultaat.

IMG_1139

Drie maal scheepsrecht. Tsja, ik stond in dubio –  nog meer product gebruiken? Ach, voor die prijs wat maakt het uit dus hup, een flinke dosis (lees enorme handvol) masker verdween op mijn hoofd en toen was het een stuk beter en meer het resultaat waar ik toch zo op aan het hopen was.

Zuinig is het masker dus zeker niet. Jammer, maar ook niet zo’n drama want voor EUR 1,79  krijg je wel een pot vol. Ik denk dus dat als je net als ik schouderlang haar hebt een keer of 4 met het masker zou kunnen doen. Ik had gehoopt dat het iets zuiniger zou zijn, maar het kan natuurlijk ook zijn dat ik er toch teveel van had gehoopt.  Leuk om geprobeerd te hebben maar deze zal ik niet zo snel opnieuw kopen.

Heb jij wel eens een product gekocht wat je bij gebruik teleur stelde?

Annette

 

6 thoughts on “Kruidvat Haarmasker – Fruity Botanicals

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s