Nagels #32

Emite – Hone

In de Styletonebox van september zat dit mooie lakje van Emite make-up in de kleur Hone. Dit is echt zo’n kleur die altijd kan en overal bij past. Ik zou hem nog steeds als Nude omschrijven maar hij is wel wat donkerder dan we van de meeste Nude tinten gewend zijn. Wel heel neutraal.

Emite Makeup Hone

De lak dekt heel erg goed. Ik draag zoals altijd 2 laagjes met een topcoat. Hij blijft mooi glanzen ook na lang dragen en je ziet geen chips of slijtage verschijnen. Ja, erg blij met dit lakje. Het is ook echt een kleur die het hele jaar kan en totaal niet seizoen gebonden. Dat is fijn natuurlijk als je er daar een paar van hebt in je collectie.

Je hoeft er dan niet over na te denken. Het is een echt is-altijd-goed kleur. De prijs is best hoog met EUR 12,-. Maar zoals gezegd totaal niet aan mode onderhevig deze kleur dus hier kun je echt lang plezier van hebben en dan is twaalf euro best een prima prijs.

Emite makeup Hone

Het wordt wel hoog tijd dat ik eens wat lakjes van de hand ga doen. Ik heb een doos vol en er past echt geen lakje meer bij. Tegenwoordig draag ik de meeste lakjes maar 1x omdat ik jullie toch elke maand een ander kleurtje wil laten zien vind ik wel zo leuk.

Emite makeup Hone

Wat doen jullie met je ‘oude’ lakjes heb je daar een bestemming voor? Isabelle komt ook om in de lakjes en vaak doen we samen natuurlijk. Als jullie een goede bestemming weten laat me het dan weten via de comments. Ik heb geen nichtjes (allemaal jongens wat de klok slaat) of zo die ik blij kan maken met de lakjes. Maar het is enorm zonde als ze maar staan te staan en straks wellicht niet meer bruikbaar zijn.

Iemand een goed idee?

Annette

28 thoughts on “Nagels #32

 1. Inderdaad een iedere dag kan altijd kleur. Mooie kleur.
  Ik denk daar ook wel eens over na, vind dat ook soms lastig. Zoveel producten… Ze zijn allemaal gebruikt vanwege het testen maar vaak ook niet helemaal op. Ik heb geen schimmel / huidziekte of iets dergelijks, maar het blijft tricky als anderen het zouden gebruiken, je wil ook weer niet dat iemand er een rare reactie van krijgt..Ik weet dat je bijvoorbeeld speelgoed naar de voedselbank kan brengen, maar gebruikte cosmetica?
  Ik denk dat je zeker andere mensen daar een groot plezier mee kan doen, denk aan vluchtelingen , maar ik vrees dat daar regels voor zijn.
  Misschien kan een kunstenaar er iets mee, ik heb geen idee hahaha

  Like

 2. Mooie kleur hoor, en wat een prachtige nagels heb je. Ziet er erg verzorgd uit !
  Misschien kun je je stapel lakjes schenken aan een bejaardenhuis, of naar de kringloop ? Zo zonde inderdaad als ze bij jou staan te verstoffen terwijl er vast veel mensen blij mee zouden zijn

  Like

 3. Doos vol lak dat is herkenbaar. Ik hoop dat iemand interesse heeft. Ik heb dit jaar niet vaak mijn nagels gelakt dat maakt dat ik niet veel koop. Deze kleur vind ik zeker mooi en neutraal. 🙂

  Like

 4. Prachtig, ik hou hier ook van!
  Ik gebruik nagellak om te knutselen! En ik weet dat instellingen ze graag ontvangen. Ik doe of een blogsale of geef ze aan meisjes die een speciaal plekje hebben…nichtjes, maar ook online kom ik in contact met kinderen (soms met een beperking) die zijn er superblij mee.

  Like

 5. Mooi kleurtje en inderdaad heel erg tijdloos! Ik doneer mijn overschot aan lakjes altijd aan buurmeisjes die daar heel blij mee zijn. Dochter Jeanine gebruikt maar een paar kleurtjes.

  Like

 6. Ik moet dit lakje ook nog testen, lijkt mij ook een heel mooi kleurtje voor dagelijks gebruik. Ik geef mijn overtollige make-up aan mijn moeder, die werkt bij de voedselbank. Mijn dochters krijgen al zoveel van mij, en die mogen mijn lakjes ook gebruiken, dus ik geef het idd ook weg. Je kan niet alles bewaren 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s