Nagels #35

Trend it up – 250

We doen weer eens een lakje van de P2. Torenhoog favoriet nagellak merk bij mij maar helaas niet in Nederland te koop (voor zover ik weet). Je moet voor dit merk even de grens over naar de buren en dit merk shoppen bij de DM.

Persoonlijk vind ik het geen straf om te shoppen bij de DM en ik sla het P2 vak dan ook nooit over. Dit lakje met kleurnummer 250 (ik kan helaas geen naam vinden) nam ik mee toen ik op zakenreis was en s’avonds tijdens een wandeling  ‘per ongeluk’ een DM tegenkwam 🙂 .

Trend it up 250 P2

Nu reis ik vaak met alleen een trolley omdat ik er vaak maar een paar dagen ben en die gaat dan mee de cabine in dus ben ik wel beperkt in mijn aankoopjes. Deze keer besloot ik toch wat spulletjes te kopen en de trolley dan maar in te checken en in het ruim op te bergen. Isabelle had haarlak nodig en ik nam ook nog douchegel mee.

Trend it up 250 P2

Maar goed terug naar de nagels. Prachtige kleur nietwaar? Hij past eigenlijk overal wel weer bij (daar houd ik van) en heeft bij een bepaalde lichtval ook een beetje bruinige ondertoon. Maar hij is toch echt mooi paars. Hij was lastig goed te fotograferen vond ik. De kleur komt niet helemaal lekker uit de verf *goede woordspeling*.

Ik draag als altijd 2 laagjes en een topcoat en de houdbaarheid van dit lakje en de lakjes van P2 vind ik altijd meer dan prima. Ik krijg geen krasjes, chips of andere ellende maar hij blijft mooi zitten en ook goed glanzen. Ja blij mee! De lakjes kosten rond de EUR 2,- volgens mij en de Trend it up lijn heeft altijd de laatste mode-kleuren.

Zeker een fijne lak weer en ik geniet van de mooie kleur.

Annette

17 thoughts on “Nagels #35

  1. P2 is in Goch helemaal weg. Daar kun je alleen nog Trend it Up kopen. Dit weekend cross ik weer de grens over! Nu naar een andere plaats en drogist, ik ga weer voor haarverf!

    Oh, hihihi klets weer ik ik ik en vergeet een compliment te maken voor de mooie swatch! ❤

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s