Lipsticks Essence & Catrice

Afgelopen weekend kocht ik twee lipsticks van de budgetmerken Essence en Catrice. Van Essence nam ik de kleur 09 Wear Berries mee en van Catrice uit de ultimate colour collectie nummer 270 Matt-erial Girl.

IMG_1143      IMG_1144

De Catrice Matt-erial Girl gaat uit het assortiment en was dus daardoor met 50% korting. De lipstick was nu maar EUR 2,- De pigmentatie is heel goed en de kleur is behoorlijk fel. Zoals de naam al doet vermoeden is het een matte lipstick.  Hij voelt echter niet droog aan op de lippen en is best fijn in gebruik. Echt lang blijft hij niet zitten dus na een maaltijd moet je wel even bijstiften. Wij wat ‘oudere’ dames moeten met dit soort lippenstiften wel opletten dat hij niet in de lijntjes gaat zitten.  Dus als je daar veel last van heb is dit wellicht geen aanrader voor je.

IMG_1173      IMG_1174

De lipstick van Essence is een stuk romiger en iets lichter van kleur. Nog steeds prima gepigmenteerd en ook deze geeft lekker veel kleur af. De lipstick van Essence kost EUR 2,39 wat toch heel goedkoop is voor een fijne lipstick. Ook deze moet zoals de meeste lippenstiften na een maaltijd wel even bijgewerkt worden. Maar al met al twee fijne lipsticks.

IMG_1172      IMG_1171

Sorry dat ik er op de foto’s wellicht een tikje oververhit uitzie maar het was eind Juli toen ik de foto’s nam gewoon echt heel erg warm 🙂

Heb jij een favoriet lipstick merk?

 

Annette

 

2 thoughts on “Lipsticks Essence & Catrice

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s