New in: Twee paar sandalen

Ik vind het een crime om nieuwe schoenen te kopen. Ik heb hele smalle voeten en daardoor is het gewoon lastig om goed zittende schoenen te vinden. Sneakers en laarzen zijn meestal wel oke en dat is dan ook geen probleem.

Maar zodra het voorjaar/zomer wordt wordt het een stuk lastiger voor me. Slippers zijn vaak te wijd om nog maar te zwijgen over ‘makkelijke’ schoenen als instappers of ballerina’s geen doen. Maar…. gelukkig ben ik inmiddels weer geslaagd en heb ik niet 1 maar 2 paar sandaaltjes kunnen vinden.

IMG_1031  IMG_1033

Het was weer een ware zoektocht die diverse weken in beslag nam en vele gefrustreerde pasbeurten maar nu kan ik weer even vooruit.

Als eerste kocht ik bij van Haren deze leuke sleehak sandalen. Wel iets aan de wijde kant maar doordat ze hoog sluiten blijft mijn voet goed ‘binnenboord’ (zonder riempje zou ik er aan de voorkant met mijn tenen overheen gaan omdat de bandjes de voet niet binnenboord houden. Top, dus deze gaan hup in de koffer mee op vakantie.

IMG_1032

En dan bij Bristol vond ik dit paar. Echt superleuk. Fijne sandaaltjes zonder hak die ook meegaan op vakantie zodat ik s’avonds goed kan lopen.

IMG_1030

Ik ben heel blij met mijn aankoopjes. De hoge sadalen kocht ik voor EUR 24,95 en de lage sandaaltjes waren afgeprijsd naar EUR 10,00

Heb jij ‘problemen’ met het vinden van leuke schoenen?

Annette

2 thoughts on “New in: Twee paar sandalen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s