Opgemaakt #1

De afgelopen weken heb ik een aantal producten opgemaakt. Ik vind deze artikelen bij andere bloggers altijd erg leuk omdat je dan een idee krijgt wat ze echt hebben gebruikt. Bij deze mijn lijstje.

Het zijn deze keer 6 artikelen. Het waren er wel een paar meer maar sommige verpakkingen had ik al weggegooid. Ja, het is nog even wennen dat bloggen voor mij. Dus hopelijk een volgende keer wat meer lege producten.

IMG_0885

Garnier- Micellair water

Deze fles is schoon op en we (mijn dochter en ik) zijn inmiddels aan een nieuwe fles begonnen. Heel fijn product en je kunt er hier https://annagesgracefully.wordpress.com/2014/06/14/garnier-micellair-reinigingswater/ een review over lezen.

Head & Shoulders – conditioner voor de gevoelige hoofdhuid.

Er gaan hier best wat flessen conditioner doorheen. Zowel mijn dochter als ik hebben lang haar en zonder conditioner is er geen land mee te bezeilen. We hebben beiden ook een gevoelige hoofdhuid dus deze is prettig voor ons. Er staan alweer nieuwe flessen klaar (bij de op=op gekocht) dus die zul je wel vaker voorbij zien komen. Prima conditioner doet wat hij moet doen.

Natusan baby-olie

Heerlijk dit. Ik ben zelf niet zo van de bodylotion maar zonder baby-olie zou ik niet meer kunnen. Ooit mee begonnen toen ik zwanger was (dus zo’n 19 jaar geleden) en nu nog steeds een vast ritueel na het douchen. Ik breng de baby-olie aan op mijn nog natte huid (dus voor het afdrogen). Je huid wordt er superzacht van en het houd tot 10x meer vocht vast dus ook lekker voedend voor de huid. Prima spul en ik heb eigenlijk altijd deze van Natusan. Heb ook wel eens andere merken geprobeerd maar kom eigenlijk altijd bij deze terug dus nu wissel ik nooit meer en wordt deze standaard gekocht.

IMG_0956

Balea – Melon tango (Limited Edition)

Heerlijk deze douche gel. Komt van de DM markt uit Duitsland en kost slechts EUR 0,65 per fles. Wij hebben een aardige voorraad staan met verschillende geuren dus ook deze douche gels zul je vaker voorbij zien komen.  Deze douche gel ruikt heerlijk naar Meloen. Ik dacht de eerste keer even ‘oei, beetje chemisch luchtje’ maar dat bleek alleen de eerste keer te zijn. Wellicht door het aanbreken van de fles? Maar prima douche product en lekker goedkoop. Dit is wel een LE geur dus waarschijnlijk hebben ze deze na de zomer niet meer.

Labello – Classic

Tsja, wat moet ik hier van zeggen. Love!!!! Labello kan niet zonder dus ja een serious addiction. Ik vertelde al eerder dat ik ze overal heb liggen want misgrijpen is geen optie. Deze is dus op maar een nieuwe is alweer in gebruik.

Andrelon – Conditioner Levendige Kleur

Nog een conditioner die ik heb opgemaakt is deze van Andrelon. Ik kreeg deze fles(sen) van mijn moeder omdat ze dacht shampoo te kopen (in de bonus) maar dus conditioner bleek te zijn. Mijn moeder heeft kort haar en dus geen conditioner nodig dus hop, de flessen kwamen mijn kant op. Altijd goed, komt wel op bij ons. Ik ben niet zo’n fan van de shampoos van Andrelon. Ik weet niet wat het is maar op mijn haar pakt het gewoon nooit goed uit en wordt het een soort stro-bos. Deze conditioner is prima, ruikt lekker (perzik) en doet goed wat hij moet doen.

Dit was mijn lijstje voor deze keer.

Welke producten komen er regelmatig bij jou voorbij die je keer op keer koopt omdat het gewoon heerlijke producten zijn?

Annette

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s