Essence – Dare to be Nude lipstick

Al Jaren smeer ik me helemaal gek met de Labello Classic :). Dat is echt mijn favoriete lippenbalsem en ik heb er dan ook steevast zo’n 6 overal liggen (kantoor, auto, badkamer, naast me op de bank, in mijn handtassen etc) ik grijp dus zelden mis.

IMG_0886

Lipstick draag ik niet zo vaak en hele opvallende lippen vind ik bij mezelf gewoon niet zo mooi staan. Uiteraard heb ik doordat mijn tienerjaren in de jaren ’80 lagen mijn periode van felle lippen wel gehad (om nog maar te zwijgen van de getoupeerd pony met enorm veel haarlak, haha) maar met de jaren ben ik dan toch wat wijzer geworden.

IMG_0887

Laatst kocht ik de Dare to be Nude lipstick van Essence. Een mooie subtiele nude-tint die je lippen net een beetje extra geeft. Ik heb hem de laatste weken eigenlijk dagelijks gebruikt op kantoor.

IMG_0891 IMG_0892

 

Op de eerste foto niets op de lippen en op de tweede met de Essence lipstick.

De lipstick voelt prima aan op de lippen. Geen lang houdend effect (ook al wordt hij wel als zodanig verkocht) dus een paar keer per dag even bijsmeren maar dat vind ik geen probleem.

IMG_0895

Zoals je van Essence gewend bent een prima prijsje. Deze lipstick kun je kopen bij het Kruidvat voor 2,39 euro.

Heb jij een favoriete lipkleur?

Annette

4 thoughts on “Essence – Dare to be Nude lipstick

  1. Ik vind het ook een mooie kleur. Te rood staat mij niet, hoogstens voor een foto. Ik hou van peach -achtige kleuren. Kleuren waarbij je het niet direct ziet als de helft van je lippen is verdwenen. 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s