Caudalie

Caudalie – SOS Intense Moisturizing cream

Een tube SOS crème. Ik heb wel vaker SOS crème’s gehad en ook meerdere merken getest, de een beter dan de andere. Nu was deze van Caudalie aan de beurt. Ik heb al vaker reviews gemaakt over de producten van Caudalie en ze zijn eigenlijk altijd dik in orde.

Over het merk;

Alles begon in Bordeaux, tussen de wijngaarden van de Château Smith Haut Lafitte, het domein van de ouders van Mathilde. Caudalie is eerst en vooral een mooi liefdesverhaal, een verhaal van passie, ontmoetingen en lef!

Je kunt de hele geschiedenis mooi lezen op de site van Caudalie zelf – in het Nederlands. https://nl.caudalie.com/het-merk/ons-verhaal.html

Over de naam van het merk; ‘Wij zochten een franse, vrouwelijke naam met een link met onze wijnbouw geschiedenis. Caudalie is een woord dat in de oenologie gebruikt wordt om de meeteenheid van de tijd dat de aroma’s van de wijn na het proeven in de mond aanwezig blijven aan te duiden.’

Over het product;

Met Vinosource SOS Intense Moisturizing Cream van Caudalie geef je je huid een intense hydratatie en verzorging. Als je een droge huid hebt die vaak rood wordt en trekkerig aanvoelt, dan is deze crème perfect voor jou! Je kunt de Vinosource SOS Intense Moisturizing Cream zowel als dagelijkse huidverzorging gebruiken, maar ook als snelle redder in nood, wanneer de huid onverwacht te maken heeft met zware stress.

De crème verzacht en kalmeert de droge en gestreste huid. Door Caudalie Vinosource SOS Intense Moisturizing Cream te gebruiken, voelt je huid gehydrateerd, zacht en soepel aan, en ziet je huid er levendiger en stralender uit!

De formule biedt een rustgevend effect, omdat een mix van druivenwater en olijfsqualaan een intensieve hydratatieboost geeft. Verrijkt met 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, parfumeert de vochtinbrengende crème de huid subtiel met een verfrissende infusie van bergamot, mandarijn, verse munt en komkommer.

Wat vond ik ervan;

Hij rook zalig dat moet gezegd. Ik heb hem als avond verzorging gebruikt over een serum. Dikke prima, je huid is in de ochtend nog steeds lekker soepel en gevoed en voelt goed aan. Echt weer een prima product. Ik heb het dus niet kunnen testen bij roodheid of andere issues want daar heb ik gelukkig geen last van.

Prijs en verkrijgbaarheid

Rondkijken loont, ik blijf het zeggen want ook hier best forse prijsverschillen. Het goedkoopst en dan heb ik het over een luttele € 17,- bij Luxplus tot wederom een flinke prijsverschil van € 30,- nog steeds niet heel duur natuurlijk. Wel even opletten want deze crème komt in diverse maten. De prijzen die ik hier noem zijn voor de ‘grote’ pot van 50ml. Hij is er ook in tubevorm zie ik dan is hij 40ml. Prima crème voor een prima prijs. Caudalie heeft gewoon mooie producten.

Annette

5 thoughts on “Caudalie

 1. Ja Caudalie heeft fijne producten. Kocht in Frankrijk eens zo’n sample set met kleine verpakkingen. Hebben ze van die fijne pharmacies met heel veel huidverzorging met merken die je hier bijna niet ziet in de winkel. Bij onze apotheek zie ik eigenlijk alleen Vichy. Had vorige week toevallig punten van DeTuinen (ze heten nu anders maar ik blijf deze naam gebruiken:-) en kocht een tube probiotica rescue cream. Weer veel last van eczeem boven mijn ogen en ik wil niet steeds hormoonzalf gebruiken. Heel fijn en lijkt iets te helpen. Fijne woensdag!

  Geliked door 1 persoon

   • Ja vast ben een stresskip 🙂 Ja ben ook benieuwd? Je gaat toch naar de Bloemenrivièra? Wasparfum?? En is Collistar geen Italiaans merk. Had jaren geleden een heerlijke sorbet créme, niet superverzorgend maar wel heerlijk in de zomer. Zie nu dat het nergens meer verkocht wordt. Heerlijk vooruitzicht!

    Like

 2. Ik ken het verhaal van Caudalie, inderdaad een mooi en romantisch verhaal. Voor de geur alleen al zou ik hem willen hebben en natuurlijk de goede werking. Sommige SOS crèmes ruiken zo viezig, gelukkig eentje die eens lekker ruikt!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s