Opgemaakt

Beauty empties maart 2023

Daar zijn ze weer, alle verpakkingen die opgespoten, leeggeknepen, uitgeschraapt en opgegeten zijn 🙂 Ik neem je mee langs de lege beauty empties van de maand maart. Laat je weten of er bij jou nog een fijn product op ging?

Onder de video vind je linkjes naar blog reviews die ik eerder schreef over de producten.

Annette

Revitaltrax – Klik hier

Elemis collageen crème – Klik hier

3 thoughts on “Opgemaakt

 1. Leuk toch dat vestje (Wibra toch? ) als ik daar kom zie ik nooit iets leuks. Ik gebruik tegenwoordig ook vaak een wat duurdere tandpasta maar bij de DM is dat wel iets goedkoper (1 Euro). Gisteren een bestelling bij de Etos gedaan met o.m. tandpasta nu 2+2 gratis voor Euro 14,00 had ik 4 tubes.
  Die Nuxe klinkt fijn geurend naar rozen. Fijne woensdag!

  Geliked door 1 persoon

  • Ik had nog 3 tubes tandpasta liggen dus maar niets meegenomen deze keer. Ja vestje is van de Wibra 👍🏻 ik loop er ook vaak zo weer naar buiten maar soms hebben ze leuke items, zeeman ook maar je moet er echt tegen aan lopen vind soms het materiaal niet fijn en oogt het toch een beetje goedkoop 🫣😆

   Like

 2. Sensodyne gebruikte ik vroeger altijd, nu koop ik mijn tandpasta bij de Action. Jammer van die wasparfum, dan moet ik maar even wachten tot ik het weer kan kopen. Goede tip van die oogschaduw primer!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s