Weekoverzicht

Weekoverzicht 14 – 2023

Ik neem je mee langs mijn afgelopen week. Er werd gewerkt, gesolliciteerd, werd ik snotverkouden en vond ik die verregende zaterdag maar helemaal niets. Lees je mee?

Werk/solliciteren          

Dinsdag was ik op kantoor te vinden even gezellig bij gekletst met mijn collega. Deze week deed ik er ook 3 sollicitaties uit. Had ik op Linkedin een oproepje gezet dat ik per 1 juni een baan zoek daar zijn ook wat telefoongesprekken uitgekomen die ik heb gepland voor de komende week. Ik ben dus echt uit de startblokken met solliciteren maar ik heb ook bij mijn outplacementafspraak die ik op donderdag had aangegeven dat ik merk dat ik er echt nog steeds niet ben qua energie. Ik had ook wat oriënterende gesprekken maar die bedrijven zaten echt te ver weg ik wil niet ruim een uur in de auto moeten zitten om naar het werk te gaan dus die heb ik afgewezen.

Eten

Ik heb deze week een heerlijke pittige kipkerrie ovenschotel gegeten, bami met saté (viel tegen) en een bloemkool ovenschotel. Ik ga zoals ik vorige week al had aangegeven weer terug naar de maaltijden van Uitgekookt.nl die vind ik toch net wat lekkerder qua smaak. Komende 2 weken laat ik het even aan mezelf over qua koken haha want met de paasdagen die eraan komen en omdat ik nu wat meer thuis ben moet dat kunnen.

Outfits

Ernstig verzaakt om foto’s te maken deze week. Echt gewoon glad vergeten dus ik heb eigenlijk alleen van de donderdag foto’s toen had ik mijn flairlegging aan met de zalmrose trui van de Mango. Volgende week weer mijn best doen 😉

Zonnepanelen

Ja hoor het is nu echt gelukt en woensdag stonden ze rond half 9 op de stoep voor de zonnepanelen. Ik kreeg er 10 en ze waren rap klaar want om 13:00 was het geregeld en gingen ze naar hun volgende klus. Ze hebben 3 dakpannen vervangen (1 was er al kapot en 2 tijdens de installatie) dus mooi dat ik dus ook klaar had liggen in de schuur. De omvormer is best een bakbeest en hangt dus in mijn ‘washok’ en kon aangesloten worden op mijn wasmachine/droger contactdoos dat scheelt erg veel want daardoor hoefden ze niet volledig naar beneden naar de meterkast. Tof dat het mooi weer wordt want dan kan het ‘cashen’ gaan beginnen. Ik had ook mijn eindafrekening deze week van Vattenfall (gelukkig geld terug) dus precies aan het begin van mijn nieuwe energiejaar zijn de panelen er klaar voor.

Bloemen

Mijn bloemen stonden er zo prachtig bij deze week. De freesia’s vormden echt een witte wolk en alle bloemetjes waren volledig open gekomen. De tulpen waren ook echt prachtig maar hielden het niet zo lang vol, donderdag vonden ze het mooi geweest en vielen de blaadjes uit. Omdat ik niet naar de markt ging zaterdag bij de appie even roosjes meegenomen.

Weekend

Zaterdag zijn W en ik naar Duitsland geweest. Het plan was even winkelen in Rees maar hoe troosteloos was het gewoon ☹ we reden Rees binnen en het was zo troosteloos dat we maar door zijn gereden naar Bocholt omdat we daar overdekt konden winkelen. Op de terugweg even bij Kleve gestopt om wat spulletjes bij de DM te halen. Ik ga geen shoplog opnemen deze keer omdat ik met name ‘herhaling’ heb gehaald 😊 wel nam ik 3 mascara’s mee. Als die fijn zijn zal ik die nog even apart benoemen in een blogpost.

Zondag even bij een relaxfauteuil wezen kijken. Ik wil graag een fijne leesstoel. Wat pakjes weggebracht van spulletjes die ik op Vinted had verkocht en wezen lunchen. Daarna vooral lekker niets gedaan. Komende week naar de tandarts en de borstenbus maar dat lees je volgende week dan weer. Hoe was jouw week?

Annette

8 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Een kopje van die Powerfrau thee kan ik wel gebruiken. Heb Covid sinds vorige week zondag zo’n spierpijn en andere ‘rare’ dingen. Ging maar niet over dus woensdag getest en bingo. Kan m’n moeder de zorg niet ontzeggen dus nu als een slak. Fijne week!

    Geliked door 1 persoon

  2. Wij hadden ook een dagje dat wij ons niet lekker voelden maar gelukkig niet doorgezet. Leuk dat keukenpapier met die print! De roosjes zien er prachtig uit, jammer dat ik voorlopig geen bloemen meer kan neerzetten. Die omvormers zijn idd bakbeesten, bij ons hangt ie op zolder. Laat de zon maar flink schijnen!

    Geliked door 1 persoon

  3. Wat fijn dat je zonnepanelen hebt! En precies goede timing nu de zon eindelijk schijnt deze week. En gelijk heb je, dat je niet lang in de auto wil voor een job, daar word je toch niet gelukkig van, elke dag in de file staan of lange rit?

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s