Weekoverzicht

Weekoverzicht 15 – 2023

Ik neem je mee langs mijn afgelopen week. Ik mocht deze week even door de revisie 😊, tandarts, borstenbus, en met het mooie weer ging ik met de buitenboel aan de slag. Lees je mee?

Werk/solliciteren          

Dinsdag was weer mijn kantoordag. De paaschocolade kwam binnen en dus kon ik samen met mijn collega voor paashaas spelen (niet echt hoor 😉) en de chocolade uitdelen. Op het sollicitatievlak had ik weer een aantal recruiters aan de lijn en heb ik 1 oriënterend gesprek met een bedrijf gehad (op vrijdag) verder is het nog steeds rustig aan het reactie front. Dus komende week gaan we zien wat het brengt.

Eten

Ik had nog 2 maaltijden van freasy die ik deze week heb opgegeten. De ene was een hutspot met zoete aardappel en een gehaktbal, prima die andere een andijviestamp maar daar zat kraak nog smaak aan. Zelf een grote pan nasi gemaakt dus daar ook weer een voorraadje van in de vriezer.

Outfits

Dinsdag ging ik voor donkerblauw met een streepje ik vind dat altijd klassiek en netjes. Ook had ik eerder een nieuw lichtblauw vest gekocht van Vila dus die deed ik ook aan deze week. Toen het zonnetje weer verdween trok ik toch maar weer een dikke trui uit de kast en zaterdag ging ik uit eten en droeg ik de leren legging met satijnen blouse. Die legging moet echt weg want die zakt af haha dus die ga ik wassen en dan maar op Vinted zetten die had ik gewoon een maat kleiner moeten kopen.

De tuin/voorjaarsschoonmaak

Met dat mooie weer aan het begin van de week kreeg ik een beetje voorjaarskriebels, niet te veel hoor, haha 😊maar ik heb de ramen allemaal gelapt van buiten (vorige week deed ik het al binnen) en ging ik met de groene aanslag reiniger aan de slag (alles netjes in 1x weggekregen). Ook heb ik wat onkruid geplukt dat door het grit naar boven kwam maar na een emmer vol mee gestopt want mijn rug vond dat een minder goed plan. Volgende week weer een beetje doen. Heerlijk buiten gezeten zowel met als zonder jas, laat het voorjaar maar echt komen nu.

Leesstoel

Mijn mooie nieuwe leesstoel heb ik al zeker een paar uurtjes gebruikt ook deze week, hij zit heerlijk en kan helemaal achterover. Zelf houd ik meer van een ‘actieve’ zit – vooral als ik lees dus dan ga ik niet in de ligstand maar fijne stoel (van de Jysk).

Zelfzorg

Ook wat preventief onderhoud deze week in de vorm van de tandarts controle op donderdag en de borstenbus oftewel de tettenpletter op vrijdag. Mijn eerdere afspraak was wegens personeelstekort afgezegd en nu moest ik dus helemaal naar Breukelen. Anyway 10 minuten later sta je weer buiten en hopelijk alles weer in orde.

Weekend

Zaterdag naar de markt voor de boodschapjes en in de avond uit eten geweest. Nu is het Pasen (zondagochtend) en is het toch nog niet zo mooi als ze gisteren op het weerbericht riepen, hopelijk komt het zonnetjes straks nog wel en kan ik weer lekker in de tuin zitten vanmiddag. Mijn ouders komen op de koffie en morgen heb ik een Paasbrunch, verder geen plannen, lekker gewoon een beetje aanrotzooien. Hoe was jouw week?

Annette

6 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Ziet eruit als een heerlijke leesstoel. Het Paaszonnetje kwam uiteindelijk toch nog. Gisteren mijn moeder opgehaald voor een kopje koffie op een terrasje in Monnickendam. Testte zaterdag negatief en verkoudheid is weg maar veel gewrichten en spieren doen pijn. Zaterdag even naar de markt maar leek wel 100 na een kwartier was ik al moe. Hopelijk vandaag ook een lekker zonnetje. Fijne bruch en fijne week!

  Geliked door 1 persoon

  • Bij ons bleef het wisselend gisteren beetje zon maar steeds wolken waardoor het om buiten te zitten bet te fris was. Ik wens je een voorspoedig herstel Ilona vervelend die klachten maar luister naar je lijf. 🌸🌺🌷

   Like

 2. Jammer dat het zo tegenviel gisteren qua weer. Bij ons pas tegen 17 uur een zonnetje. Was op de fiets naar mijn vader en zijn vriendin, bijna 2 uur fietsen heen en terug, was wel heerlijk fietsweer, bijna geen wind. Ga vandaag even mijn huisje poetsen, klein huis dus zo klaar. Verder lekker wat rommelen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Het weer viel mij ook tegen, eigenlijk was het zaterdag het zonnigst. De tuin opgeruimd al zat dat niet in de planning. Leuk die/dat streepjes trui/shirt! Ik ben dol op streepjes alleen de shirts die ik heb zijn allemaal van een waardeloos stofje. Kreukt als een malle en ik zweet er direct in.
  Fijne stoel al zou dat niks voor mij zijn, ik wil altijd op mijn zij liggen als ik lees. Ik kan ook niet op mijn rug slapen. Dus ik zou er zijwaarts in gaan liggen. Ik lees altijd in bed eigenlijk.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s