Weekoverzicht

Weekoverzicht 08 – 2023

Ik neem je mee langs mijn afgelopen week. Ik ging naar Aladin de musical en kreeg een prachtig valentijnsboeket. Lees je mee?

Werk

Ik kwam er deze week niet lekker in qua werk. Ik voelde me een beetje verloren na alle hectiek van de afgelopen maanden. Opeens heb ik natuurlijk ook geen ‘echte’ rol meer binnen het bedrijf en wist dus ook niet zo goed hoe te beginnen. Wel ga ik nu dus 2 dagen thuis en 2 dagen op kantoor werken tot eind maart en daarna zien we hoe het gaat. Ik moet beginnen met een overdracht maar heb niet het idee dat de nieuwe eigenaren het helemaal onder controle hebben 😊 voor hun is het ook zoeken natuurlijk maar ik ga ervan uit dat we daar de komende weken wel uit zullen komen.

Outfitjes

Maandag ging ik voor jeans met zowel de broek als de blouse maar wel met een lekker oranje shirtje eronder. Dinsdag droeg ik de groene blouse die ik van mijn dochter kreeg voor mijn verjaardag. Woensdag lekker chill outfit voor het thuiswerken. Wel met nieuwe sneaker met een fuchsia accent. Helemaal mijn kleur. De schoenen zijn nog net iets te ‘koud’ voor dit moment merkte ik tijdens het dragen dus nog even geduld tot het ietsje warmer wordt. Zaterdag nam W. me mee uit dus ging ik voor een wat chique outfit met mijn crème broek en een mooie zalmroze trui die ik onlangs bij de Mango kocht.

Gegeten

Weer lekker gevarieerd gegeten deze week maar ook met een missertje ☹. Ik had lekker spareribs met krieltjes en salade, een lofschotel met ham en kaas en het missertje was wat mij betreft de bospaddenstoelenstoof, die smaakte me totaal niet. Kan een keer gebeuren natuurlijk.

Outplacement

Donderdagmiddag had ik weer mijn outplacement afspraak. Ik had een ondernemersscan gemaakt en die hebben we helemaal doorgesproken. Ook was ik begonnen aan een ondernemersplan die moet echt nog wel bijgeschaafd worden dus daar ga ik de komende 2 weken mee aan de slag ook moet ik mijn profiel op LinkedIn aan gaan passen. Best veel om aan te denken want ik heb altijd behoorlijk brede HR rollen gedaan en moet nu dus gaan bedenken hoe en waarop ik mij wil gaan onderscheiden. Lastig toch wel hoor, ik ben zelf van het niet lullen maar poetsen type haha dus nu ik echt de focus op mezelf moet gaan leggen merk ik dat ik daar niet heel comfortabel bij ben maar wel goed om eens te doen.

Valentijn

Afgelopen dinsdag was het valentijn. Nog nooit iets aan gedaan en dus ook nog nooit iets gekregen. Hilariteit op kantoor dan ook toen er een mooi boeket voor mij werd bezorgd. Van lieve W. natuurlijk en toen ik thuis kwam was er ook nog een kaartje. Ik had zelf ook een kaartje geschreven, toch leuk ondanks dat het allemaal erg commercieel is natuurlijk.

Bevolkingsonderzoek

Ik kreeg ook mijn uitnodiging voor het bevolkingsonderzoek voor borstkanker binnen. Dat krijg je na je 50ste om de 2 jaar dus ik mag weer naar de tettenpletter 😊 haha gelijk maar even een afspraak ingepland dus 17 maart staat het in de agenda.

Weekend

Zaterdag even snel wat bloemen gehaald op de markt en toen met W. richting Scheveningen. Ik had van hem voor mijn verjaardag kaartjes gekregen voor Aladdin de musical dus die bezochten we zaterdagmiddag. Hij is nog maar heel kort te zien maar enorm spektakel, kleurexplosie (ik houd ervan) en leuk verhaal. Ik heb genoten. Daarna lekker wat gegeten op de pier en een nachtje in het Kurhaus overnacht. Heerlijk weekend gehad dus.

Hoe was jouw week?

Annette

8 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Wat leuk zo een avond naar een musical, etentje en overnachting…zucht, wat heerlijk zo een nieuwe relatie 😉
  En ook nog eens bloemen met Valentijn!
  Ik moet meestal in de zomer naar de tettenpletter (dat woord ga ik er ook voor gebruiken, zo grappig) en blij als dat plus de goede uitkomst weer in de bus ligt!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik krijg nooit een oproep voor een uitstrijkje… vreemd eigenlijk, ik ben ooit geopereerd na een te hoge “pap”. (zo heet dat toch, is inmiddels meer dan 30 jaar geleden)

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat heerlijk zo’n weekend, je straalt ook:-) Ook een oproep gehad maar onze huisarts heeft geen tijd en verplicht je de zelftest aan te vragen. Woensdag naar museum Hilversum geweest (Zilveren camera) maar na de foto’s van de Oekraïne emotioneel weggegaan. Ik vond het ontzettend confronterend en heftig die eerste foto’s. Misschien later nog een poging. Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

  • Bij ons doet de assistent de baarmoeder onderzoeken de dokter komt er niet aan te pas 🫣 deze is voor het borst onderzoek staat dan zo’n mobiele unit waar je terecht kunt. Ik wil ook binnenkort eens naar beeld en geluid is bijna in mijn achtertuin 😁🌷

   Like

 4. Och, wat een romantiek… En heerlijk dat weekend weg. Hier ook nog nooit iets voor Valentijd gehad haha. Wie weet ooit… moet ik nog wel iemand tegen komen. Maar ben al zo lang alleen dat ik daar ook helemaal niet naar op zoek ben ofzo, gek is dat eigenlijk.
  Goed die bevolkingsonderzoeken, had ze vorig jaar allebei, werd toen 52. Gelukkig alles goed. En lastig hoor, wat je allemaal moet doen voor die outplacement. Werk al 32 jaar daar waar ik nu werk dus zou helemaal niet weten waar te beginnen.
  Mijn week was wel ok. Weekje Kos geboekt voor september, toch maar wel, voordat alles vol zat… veel was al niet meer boekbaar. En toch Kos, 2 jaar geleden zo’n fijne chillweek gehad, en als ik naar Rhodos ga wil ik weer van alles zien en ontdekken, weekje rust is ook wel lekker in de zomer.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s