Unboxing

Beautybox februari 2023

Ze gaan op de milieuvriendelijke toer met de beautybox. Vanaf deze maand geen ‘kadobox’ meer om de producten maar gewoon rechtstreeks in de verzenddoos. Wel zo makkelijk want ja die boxen waren mooi maar ik gooide ze ook vaak weg omdat ik niet meer wist wat ik ermee moest. Ik heb er heel veel weggegeven ook en uiteraard heb ik er ook nog wel een stapel waar ik allerlei spulletjes in bewaar.

Maar goed de inhoud van deze maand. Ik laat je zien welke 6 producten er deze maand in de box zitten. 4 ervan ga ik zeker gebruiken, 1 is niet mijn ding en 1 is niet geschikt voor mijn haar. Prima box en ik ga zeker genieten van de 4 producten en iemand blij maken met de andere 2 😉

Kijk mee naar de inhoud.

Annette

6 thoughts on “Unboxing

 1. Toch een beetje jammer van die boxen. Zelf maar kort lid geweest maar die boxen heb ik nog steeds voor ‘van alles en nog wat’. Zou wel benieuwd zijn naar die lipstain in het rood. Maar misschien moet ik ook maar aan een andere kleur:-) werd gisteren uitgescholden voor ‘hoer met je roodgeverfde bek’ bij de supermarkt door iemand die achter mij stond. Iedereen lachen maar vond het zelf iets minder…Mooie box wel benieuwd naar de reviews.
  Fijne woensdag.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik heb al een paar jaar een liefhebber voor de boxen, ooit een paar op Facebook gezet, zo’n gratis af te halen groep. Dus om de zoveel tijd, elk jaar denk ik, komt ze een stapel halen. Zal haar vies tegenvallen haha.
  Leuke box wel, vooral dat spul voor je haar, dat merk ben ik al tijdje benieuwd naar, heb krullen dus komt goed van pas. De lipstain vanmorgen geprobeerd, maar zie bijna niks… Ben zelf gek op felle kleuren lipstick maar helaas. Kon dit soort product al, en had het beter dicht kunnen laten en weggeven.

  Geliked door 1 persoon

 3. Benieuwd naar de Moleskin crème, vooral het “tightening”effect… 😉
  Toch goed dat ze die box weglaten, je hebt anders enorm veel karton in huis. En de productie ervan is ook niet goed voor het milieu. Wel jammer voor de mensen die net een abonnement nemen en die boxen er wel graag bij willen hebben, maar bij Lookfantastic zullen ze daar vast lang over nagedacht hebben wat het verstandigst is. En super als ze ook bomen planten, goed initiatief!

  Geliked door 1 persoon

  • Ik vind het ook niet erg dat er geen box meer omheen zit scheelt een hoop karton 😁. Crème heeft mijn interesse ook heb wel wisselende ervaringen met aanspannende crème soms vond ik het niets soms te gek. Je gaat het zeker horen 👍🏻🌺

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s