Unboxing

Lookfantastic Adventskalender 2022

Zoals ieder jaar neem ik je na het uitpakken nog even mee langs de volledige inhoud van de adventskalender van Lookfantastic. Ik had ook dit jaar alle spoiler zorgvuldig vermeden en wist dus niet van te voren wat er in zou zitten. Elke dag een verrassing is wel zo leuk. Kijk je mee en geef ook even je mening over de inhoud.

Annette

6 thoughts on “Unboxing

  1. Mooie box, wat is zo een adventskalender leuk zeg! Ik had gesmokkeld met de deurtjes, ik heb alles achter elkaar gefilmd en er een foto van gemaakt. (ik had natuurlijk steeds wat anders aan kunnen doen en mijn nagels een andere kleur kunnen geven) want ik wist dat ik het anders stomweg zou vergeten. Op de eerste dag en de laatste kwam het er al niet van haha! Dus ik wist wel wat erin zat maar was toch steeds blij verrast, ook toen ik het op zocht om te posten. Eigenlijk dubbele pret want ik was allang weer vergeten wat er allemaal in zat. (dat krijg je als je een dagje ouder wordt…brrr)
    Er zitten zoveel merken in die ik normaal gesproken nooit zou kopen maar nu kan ik ermee kennismaken, ideaal!
    Ik kijk al uit naar je reviews, leuk!

    Geliked door 1 persoon

  2. En dan te bedenken dat ik er waarschijnlijk gewoon mijn pyjama onder aan had..oeps, daar gaat de magie 😉 Zoiets als de nieuwslezer die achter zijn desk zit in zijn boxershorts (toen ze nog zaten ;)) Bij mij zat er ook zo een steen in, 1 keer gebruikt en dan vergeet je het gewoon. Ik zit liever te needlefelten als ik tv kijk. Het meeste zit weer in de box, moet alles nog helemaal onderzoeken, dus 3 keer pret voor deze mevrouw!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s