Weekoverzicht

Weekoverzicht #222

Ik neem je weer mee langs mijn afgelopen week. Debacle zonnepanelen zorgde voor een enorme teleurstelling maar werd goed gemaakt met een hoop chocolade en ben ik begonnen met het uitpakken van de adventskalenders. Lees je mee?

Westfield Mall

Ik ga eerst nog even terug naar afgelopen zondag. Toen ging ik met W. naar de Westfield Mall of the Netherlands. We hadden al wel een enorme drukte verwacht dus we waren er lekker vroeg om half 12. Toen was het al behoorlijk druk (het gaat om 12 uur open) maar nog wel te doen. Op de terugweg was het qua verkeer dikke drama. Ik kocht bij de Bath & Bodyworks 4 heerlijke geurkaarsen (de XXL) die waren 2+2 gratis. Kan ik de komende tijd weer goed vooruit.

Outfitjes

Het was nog steeds wel fris op kantoor in de ochtenden dus ook nu weer met name truien. Op maandag de rode schipperstrui met een geruite broek. Op dinsdag – toevallig – de oranje Zara trui toen Nederland moest voetballen, ben er helemaal niet mee bezig dus was echt niet gepland. Woensdag thuis de lekkere Reinders sweater. Donderdag de Koraalrode trui (ook van vorig seizoen) met een jeans en op vrijdag een donkerblauwe sweater (Reinders) met steentjes op de rug.

Zonnepanelen

Jullie horen me al maanden over de zonnepanelen ☹ helaas is er woensdag niet komen opdagen. Kreeg ook in eerste instantie niemand te pakken want het bedrijf heeft een bandje draaien dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn. Via een andere instantie (die de facturen beheerd) begreep ik dat er problemen zijn en dat er op het moment dus geen installaties plaatsvinden. Heb ik weer. Was echt zo boos, ook omdat er niet even een berichtje is gekomen dat ze dus niet zouden komen. Zit er al 11 maanden op te wachten en wat er nu gaat gebeuren? Wie het weet mag het zeggen. Ik wacht nog even af of ik antwoordt krijg op mijn boze mail – maar verwacht er weinig van. Dan dus maar op zoek naar een andere aanbieder denk ik maar dat betekend ook weer maanden wachten. Ben er zo klaar mee…..

Uitgekookt

Lekker gegeten ook weer met de maaltijden van Uitgekookt.nl

Ik heb weer lekker gesmuld van de maaltijden. Ik had Bami met omelet, Hachee (zalig was die) en Witlof – ook heel lekker.

Chocolade

Ik had weer een goede chocoladeweek – ahum 😊 door de frustratie van de zonnepanelen zat ik aan de chocolade, donderdag kregen we een letter op het werk en vrijdag kreeg ik ook nog eens een letter van W. zo wordt het toch weer veel chocolade eten hahaha. Ik denk dat ik in januari flink moet afkikken van al die suiker. Ik drink er wel lekker thee bij uit de adventskalender. Die van Lookfantastic (als je me niet volgt op Instagram) zal ik als hij is uitgepakt weer met je doornemen en mijn mening over geven eind december.

Elemis bestelling

Ik kreeg ook mijn bestelling van Black Friday binnen van Elemis. Ik heb de heerlijke Rose reinigingsbalm besteld – lees de review hier – ook kocht ik een reinigingsolie, die heb ik nog niet geprobeerd dus daar krijgen jullie t.z.t. een review van, lijkt me ook zalig en ik bestelde een oog crème met peptides. Die zal ik ook reviewen als hij op is. Een mooi zakje met allemaal extra’s daarin ook weer heerlijke producten. De dag en nachtcrème uit de pro collageen lijn, huidolie, een masker, de facewash (lees hier de review) en de exfoliërende pads. Zalig en blij met deze fijne producten.

Weekend

Vrijdag zou ik lunchen met een vriend maar die was helaas grieperig en dat ging niet door. W was eerder klaar op het werk dus kwam hij gezellig langs en gingen we voor een late lunch bij Mout (foodhal) die was leuk aangekleed al met kerstbomen en op het plein voor de markt staat deze leuke eland (die is in het donker echt heel mooi denk ik).

Zaterdag even bloemen gehaald en blogjes gemaakt 😊ook ging is onder de zonnebank was er echt even aan toe zo’n vitamine D shotje. Ik probeer niet zo vaak te gaan laatste keer was ruim een maand geleden maar af en toe toch even zondig doen, vooral in de donkere maanden).

Zondag ga ik met W op pad dus dat lezen jullie dan volgende week weer. Hoe was jullie week?

Annette

12 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Wat balen van je zonnepanelen. Dacht even dat het het bedrijf was waar mijn neef werkt maar zij zijn telefonisch gewoon bereikbaar. Vreselijk toch die bedrijven die maar ‘doen’ zonder service. Wij zitten al 4 dagen in de kou en zonder warm water omdat de warmtepomp een storing heeft. (we betalen huur aan Eteck) vrijdag kwam er iemand maar die had nog nooit een warmtepomp geïnstalleerd en trok de stekker eruit iets wat absoluut niet mag…geluk bij een ongeluk dat we veel naar mijn moeder moeten. Hebben maar een elektrisch kacheltje gekocht maar dat vreet echt stroom. Straks maar weer bellen. Geweldige outfit die rood-oranje trui met die witte blouse eronder. ‘Sterkte met de chocolade opeten’ en fijne week.

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat een gedoe met die zonnepanelen, het duurde bij ons ongeveer 2 maanden en werden ze gezet. Blij mee, want nu hebben wij van die kleine elektrische kachels bij de Action gekocht en gek genoeg is de warmte in huis nu een stuk behaaglijker dan met de cv. Die werd of te warm of het was te koud dus bleef je aan die thermostaat draaien. Nu is het overal veel behaaglijker in huis.
  Heerlijk al die chocolade, succes met het verorberen!

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik klets… heb het nagevraagd aan mijn secretaris (Jeroen), het duurde bijna 7 maanden. Voor mijn gevoel was het korter haha! Het was via de woningbouw en het bedrijf heet Tenten Solar. Het zou in augustus geplaatst worden maar we kregen een mail dat het vanwege de drukte november/ december zou worden. Toen kwamen ze in oktober. Gek, want op hun website staat volgens mij 4 weken, misschien hebben ze extra personeel genomen (of het is een lokkertje), er zal best een run op panelen zijn vanwege de gasprijzen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Oh wat balen van de zonnepanelen zeg, en wat asociaal om niet even een afbericht te sturen… En ga maar op zoek naar een ander bedrijf ja. Heb even gekeken wie ze hier heeft gelegd (heb ze van de woningbouw gekregen in 2020) maar dat is Ecorus, en zie op hun website dat ze volgens mij alleen maar projectmatig werken dus heb je niet veel aan…F

  Fijne aankopen had je! Was afgelopen zaterdag voor het eerst sinds vorige winter weer onder de zonnebank. Maar schrok van de huidige tarieven… heb nog tegoed van vorig jaar, maar ga dat opmaken en dan stop ik ermee. Snap waar die hoge prijzen vandaan komen, maar dan nog.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s