December Give Away

December Give Away

Het is weer weggeef tijd! Mijn jaarlijkse give-away actie staat nu online. Details in de video hieronder. Leuk als je ook dit jaar weer mee doet. Ik kies dit jaar 6 winnaars uit (vorig jaar liep het met verzenden een beetje uit de hand – was ruim 130 euro kwijt) dus ik pak de weggeef actie dit jaar iets anders aan.

Meedoen is nog steeds supersimpel. Je naam en volledige adres sturen per email aan annagesgracefully@gmail.com en vergeet niet je wensenlijstje mee te sturen.

Meedoen kan tot en met 22 december. 23 december trek ik de lootjes en na de kerstdagen gaan de doosjes dan op de bus. Veel succes!

Annette

5 thoughts on “December Give Away

  1. Wat lief dat je dit doet. Ik geef anderen liever de kans om te winnen want veel producten heb ik al (bij sommigen dacht ik “oh die heb ik ook nog ergens…) en heb ook echt teveel beautyproducten momenteel. Dus ik doe niet mee.
    Iedereen succes!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s